Huidanalyse

Huidanalyse – Wat is jouw huidtype?

Wat is jouw huidtype? Heb jij een droge, gevoelige of juist vette huid? De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van je huidtype met onze huidanalyse. Als je je huidtype weet dan kun je ook de juiste behandeling en verzorging kiezen zodat je ook echt verbetering gaat zien van je huid.

Hoe doen wij de huidanalyse?

Wij gebruiken hiervoor ons apparaat de Derma Visualiser. Dit is een moderne camera die de huid 80x keer vergroot. De camera zorgt voor de optimale visualisering van huidproblemen en  huidverschijnselen.

Waarom doen wij een huidanalyse?

Om de huid de meest optimale verzorging te geven is het belangrijk voor ons om te weten wat de conditie van jouw huid is. De conditie van jouw huid veranderd continu. Ben je net ziek geweest of heb je veel stress gehad, dit zie je  direct terug op de conditie van jouw huid. Voor de optimale verzorging en behandeling voeren wij daarom graag een huidanalyse uit.

Wat zien wij met de Derma Visualiser?

Als wij de Derma Visualiser gebruiken zijn wij of jouw huid juist droog of heel vet is? Of er schade is aan de huid? Of je op dit moment de juiste producten gebruikt? Maar ook de activiteit van de talgklieren, de huidvochtigheid en eventuele pigmentvlekken. Kortom voor ons een ideale werkmethode om jouw huid optimaal te beoordelen hierop de juiste behandeling te kunnen toepassen.

Moet ik bij elke behandeling een huidanalyse?

Nee, dat hoeft niet. Wanneer je nieuw bent in ons instituut doen wij graag de eerste keer tijdens de behandeling een huidanalyse. Bij vervolg behandelingen zijn wij kundig genoeg om met het blote oog te beoordelen waar de huid op dat moment behoefte aan heeft.

Wat kost een huidanalyse?

Normaal gesproken kost een huidanalyse € 50,- maar wij hebben regelmatig aanbiedingen.

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie