BABOR Institute Kralingen

THE LUXURY EXPERIENCE

HSR Lifting, ReVersive en SeaCreation zijn onze drie meest luxueuze anti-aging behandelingen die de huid jong houdt. Tevens worden zichtbare rimpels verminderd en het verlies van elasticiteit wordt tegengegaan.

Babor Institute Kralingen - Eveline Lageweg Photography-80

THE LUXURY EXPERIENCE, wat is dat eigenlijk?

Wetenschappers over de gehele wereld houden zich bezig met het researchwerk bij het thema huidveroudering. Huidveroudering wordt enerzijds beïnvloed door het natuurlijke, de genetische aanleg alsmede hormonale veranderingen. Anderzijds leiden ook uiterlijke factoren die voor een groot deel samenhangen met de persoonlijke levensstijl, tot een versnelde, vervroegde huidveroudering. Uiterlijke invloeden zijn bijvoorbeeld: intensief zonnen, roken, drink- en voedingsgewoonten en psychische stress. De oorzaken voor huidveroudering liggen dus niet alleen in onze genen, maar ook door de moderne levensomstandigheden. In de loop van de tijd raken natuurlijke beschermingsmechanismen verzwakt en de celvernieuwing vertraagt. De huid verliest uitstraling, is minder elastisch en rimpels worden zichtbaar.

Daarom heeft het BABOR de drie effectieve anti-aging behandeling bedacht, namelijk HSR Lifting, ReVersive Anti-Aging en SeaCreation.

De HSR Lifting treatment is dé anti rimpel behandeling van BABOR. Deze behandeling is dan ook bijzonder geschikt voor huidbeelden met zichtbare rimpels en verlies van elasticiteit.

In de HSR Lifting behandeling werken we met hoogwaardige werkstoffen die ook wel de 5 High Performance worden genoemd. Deze werkstoffen activeren de collageen- en elastinesynthese, optimaliseert de collageen samenhang, reduceert de versuikering van collageenvezels, maakt microverkrampingen in het weefsel los, maakt glad en vult plissérimpeltjes op.

Jouw huid ziet er direct na de behandeling gladder en stralender uit met strakkere gezichtscontouren.

De ReVersive Anti-Aging treatment is een luxueuze anti-aging behandeling die de individuele schoonheid van de huid bewaart en de door leeftijd ontstane gebreken laat verdwijnen.

Deze behandeling is in het bijzonder geschikt voor een belaste huid die bescherming nodig heeft, voor een vermoeide huid en een verzwakte huid die regeneratie nodig heeft.

Tijdens de behandeling werken we met hoogwaardige werkstoffen zoals het Re-Youth complex. Het Re-Youth complex zorgt ervoor dat jouw cellen langer jong blijven, het reduceert de rimpeldiepte, het verstevigd de huid, zorgt voor een gelijkmatigere huidteint en gaat roodkleuringen en oneffenheden tegen.

Jouw huid ziet er na de behandeling zichtbaar strakker, gladder en gelijkmatiger uit met een jeugdige frisse uitstraling.

De SeaCreation treatment is de meest unieke, exclusieve en luxueuze anti-aging behandeling van BABOR. In deze behandeling nemen we je mee naar de diepte van de zee waar we alle zintuigen aanspreken en de huid voorzien van energie als nooit te voren. Deze exclusieve behandeling is in het bijzonder geschikt voor een vermoeide, verzwakte, belaste huid die regeneratie en energie nodig heeft.

In de SeaCreation behandeling werken we met zeldzame en hoogwaardige werkstoffen namelijk de MicroAlgae, thermophilus en glycocéane. Deze werkstoffen bevorderen de activiteit van de fibroblast, verhoogt het collageengehalte in het weefsel, reduceert aanwezige ouderdomsverschijnselen, verhoogt het energielevel van de huidcellen en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en oxidatie huidstress door milieu-invloeden.

Jouw huid ziet er na de behandeling jeugdiger, gladder en strakker uit. Met duidelijke gezichtscontouren en een stralende frisse, energieke huidteint.

ANTI-AGING

HSR lifting behandeling100 min€ 160
Reversive behandeling120 min€ 160
Sea creation behandeling120 min€ 160
Inclusief ultrasoon + € 30  

HSR lifting behandeling van 100 minuten: €160,-

Reversive behandeling van 120 minuten: €160,-

Sea creation behandeling van 120 minuten: €160,-

Inclusief ultrasoon + € 30,-