BABOR Institute Kralingen

THE PRECISE EXPERIENCE - DOCTOR BABOR PRO

Doctor Babor PRO is de eerste huidverzorging die zo hoog werkzaam is, dat ze uitsluitend verkrijgbaar is via ons, de speciaal opgeleide experts van Babor. De nauwkeurige werkstoffen van alle DOCTOR BABOR PRO producten – in het bijzonder de fruitzuurpeelings- kunnen alleen dan maximale resultaten bereiken. 

Babor Institute Kralingen - Eveline Lageweg Photography-93

Wat houdt DOCTOR BABOR PRO in?

DOCTOR BABOR PRO is 100% INDIVIDUEEL door precisie en perfectie. Door professioneel advies en individueel samengestelde kuren zijn de producten nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de huid. Hierdoor is het mogelijk om verschillende huidproblemen nog doelgerichter en individueler te behandelen en met de passende verzorging voor thuis tot optimale resultaten te leiden!THE PRECISE EXPERIENCE – DOCTOR BABOR PRO is exclusief en uitsluitend verkrijgbaar bij ons in het instituut.

 

 

 

Deze AHA peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings en zetten als hoofdbestanddelen alfa hydroxy zuren (AHA) van natuurlijke oorsprong in, zoals melk-,wijn-,citroen-,appel- en glycolzuur. Deze fruitzuren maken de hoorncellen los en bevorderen een uitgebreide en intensieve regenererende activiteit van de huid. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd. Zonder de huid onnodig te belasten!

 • Diabetes
 • Behandeling van huidgebieden met dermatose, bijv. huidtumoren, eczeem, huiduitslag, open wonden, keloïden
 • Permanente inname van cortison, marcumar, glucocorticoïden, warfarine, heparine, salicylzuur, aspirine of andere
  bloedverdunners
 • Acute inname van bloedverdunnende substanties, bijvoorbeeld warfarine, heparine, salicylzuur
 • Inname van medicijnen tegen acne met isotretinoïne
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Huidgebieden na plastische chirurgie of vulinjecties, injecties
  -Behandeling na overleg met de behandelende arts
 • Huidgebieden na ontharingsbehandelingen met laser minder dan 2 weken ervoor
 • Huidgebieden na chemische peeling of peelingregime in de laatste 8 – 12 weken
 • Wij raden het niet aan om make-up te gebruiken na de behandeling. De huid moet tot rust komen en herstellen. Na dag 2 is de huid voldoende herstelt en mag je weer make-up gebruiken.
 • Gebruik minimaal SPF 30 onder de make-up.
 • Vermijdt zwembaden en overmatige warmte zoals de sauna, dit geldt minimaal voor een week na de behandeling.
 • Wacht 7 dagen na de behandeling met elektrische epilatie, harsbehandelingen of andere epilatie op het behandelde gebied.
 • Na 24 uur mag je weer douchen en probeer niet te krabben indien de huid jeukt.
 • De zonnebank vermijden tijdens de behandelde periode.

Direct na de behandeling heb je een frisse, stralende en gladde teint. Ongeveer 2 – 3 weken na de behandeling een jeugdigere uitstraling, minder lijnen en rimpeltjes en een regelmatige, verfijnde huidstructuur. Samen met jouw maken wij een op maat gemaakt plan en advies.

Voor het optimale resultaat adviseren wij dan ook een kuur van 3 behandelingen waarbij je elke twee weken langskomt voor een therapro peeling.

De Therapro peeling is in het bijzonder geschikt voor huiden met (droogte) lijntjes, rimpels, acne littekens, zonbeschadigingen, huid met grove poriën en een onregelmatige huidstructuur.

Krachtige individuele werkstoffen in een optimale beschikbaarheid en dosering voor de huid vormen de basis van de 9 DOCTOR BABOR PRO Serums. Van acute verzorgingsbehoefte met snel effect tot en met verzorgingskuren met lang resultaat. Serums met één doel. De serums worden tijdens en na de behandeling ingezet voor een optimaal resultaat en huidbeeld. Met o.a: Hyaluron, Boswelia, EGF, Retinol, Vitamine C en meer. Voor een unieke samenstelling van de DOCTOR BABOR PRO serums zien we je graag in ons instituut!

Doctor Babor Pro 60 min €135,-