BABOR Institute Kralingen

BABOR TECH SKINFIRMOR RF

BABOR TECH SKINFIRMOR RF Een professionele anti-aging behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd doormiddel van radiofrequentie.

Babor Institute Kralingen - Eveline Lageweg Photography-119

WAT IS BABOR TECH SKINFIRMOR RF?

De BABOR TECH SkinFirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie en is optimaal geschikt voor rimpels rondom de ogen, de mond en het voorhoofd. Door de trillingen en de warmteontwikkeling van de radiofrequentie laat je je huid als het ware sporten. Dit zorgt voor aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels.

Al na één SkinFirmor RF-behandeling zijn er duidelijke resultaten zichtbaar. Het behandelde huidgebied is gladder en steviger.

Voor een optimaal resultaat wat langer aanhoud moeten radiofrequentiebehandelingen als kuur worden uitgevoerd. Wij adviseren dan 6 behandelingen 2 maal per week te doen.

Je kunt een behandeling met de SkinFirmor RF los boeken maar ook gemakkelijk aan je gezichtsbehandeling toevoegen.

De behandeling met de SkinFirmor RF in het gebied rond ogen, mond en voorhoofd is geschikt voor alle huidtypen.

Met name voor de volgende doeleinden:

  • Optische reductie van lijntjes en rimpels;
  • Ondersteuning van weefselstevigheid;
  • Optische reductie van oogwallen en donkere oogranden;
  • Ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid, airconditioning, koude tocht, intensieve mimiek.

Contactlenzen moeten vóór de radiofrequentiebehandelingen uitgedaan worden en hoortoestellen dienen uitgeschakeld te worden.

Met de radiofrequentiebehandeling kies je voor een effectieve anti-aging behandeling. Ondersteun en behoud daarom het succes van deze behandeling/behandelingskuur door consistent SPF te gebruiken.