BABOR Institute Kralingen

BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van jouw huid. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling waardoor jouw huid weer zal verstevigen, fijne rimpels kunnen hierdoor soms verdwijnen.

Babor Institute Kralingen - Eveline Lageweg Photography-123

BINDWEEFSELMASSAGE, wat is dat eigenlijk?

Een bindweefselmassage is echt verwennerij voor de huid. Eigenlijk mag dit niet ontbreken aan jouw beauty ritueel. Deze behandeling zorgt namelijk voor een betere doorbloeding en zuurstoftoevoer waardoor de huid egaliseert en weer gaat glanzen.

Elke huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch te blijven. Dit haalt jouw huid uit het bloed, daarom is het belangrijk dat er genoeg bloed door de huid blijft stromen. Door blokkades kan het dus zo zijn dat de huid niet voldoende bloed krijgt, waardoor je sneller rimpels krijgt. Een bindweefselmassage verbetert de conditie van jouw huid. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling waardoor jouw huid weer zal verstevigen, fijne rimpels kunnen hierdoor soms verdwijnen.

Bindweefsel zorgt ervoor dat jouw lichaam stevig blijft. Bindweefsel verbindt en ondersteunt onze organen, spieren en gewrichten. Naarmate je ouder wordt zul je merken dat de huid gaat verslappen. De behandeling kan ervoor zorgen dat de huid weer steviger wordt.

Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Hoeveel? Dat is lastig te bepalen zonder dat wij de huid hebben gezien. Dit ligt namelijk aan de conditie van jouw huid. Wij hebben daarom een kuur programma samengesteld waarin je in het begin regelmatig langskomt voor een bindweefselmassage.

Deze behandeling is ideaal te combineren met een van onze schoonheidsbehandelingen.

Om het behaalde resultaat vast te houden is het belangrijk dat wij met enige regelmaat een bindweefselmassage blijven uitvoeren.

Hierover willen wij eerlijk zijn. De eerste behandeling wordt niet altijd als het meest ontspannen ervaren en het is ook belangrijk dat een bindweefselmassage niet verwart wordt met een ontspanningsmassage. Tijdens de eerste behandeling ervaren wij dat de huid het meest vast zit, zogenoemde verklevingen. Op de ene plek kan dit gevoeliger zijn dan de op de andere waardoor het weleens als minder prettig wordt ervaren.

Een bindweefselmassage is heel geschikt voor de behandeling van rimpels, cellulitis en littekens. Het stimuleert de doorbloeding en het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat jouw huid weer stralen. De behandeling is zowel voor lichaam als voor het gezicht. Je zult zien dat de kleur van jouw huid ook weer gaat stralen.