BABOR Institute Kralingen

Wie zijn wij

Wij zijn Marina, Daniëlle, Marlies en Gaby. We stellen ons graag wat uitgebreider aan je voor.

Marina Roelofsen
Eigenaresse en Huidexpert

Maak kennis met onze eigenaresse en huidexpert Marina Grund-Roelofsen. Marina is in 2002 begonnen met de opstart van haar eerste kindje oftewel Babor Institute Kralingen door haar passie, kracht en doorzettingsvermogen staat daar jaren later een succesvol bedrijf. Bij Marina ben je in veilige handen, ze weet namelijk heel goed wat ze doet. Kenmerkend voor Marina als huidexpert is Positiviteit, betrokkenheid en vakkundigheid. Haar focus ligt binnen het bedrijf vooral op huidverbetering en huidverjonging. Ze is gespecialiseerd in het geven van Meline, Teleway en alle vlakken van de Laser.

Danielle Lageweg
Bedrijfsleider en Huidexpert

Maak kennis met onze bedrijfsleider en ambitieuze huidexpert Danielle Lageweg. Danielle is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd en echt een natuurtalent in haar werk. Professionaliteit en resultaatgericht werken zijn woorden die Danielle kenmerken. Ze stelt de cliënt altijd centraal, denkt in oplossingen met je mee en streeft bij iedere cliënt naar volle tevredenheid.
Danielle focust zich binnen het bedrijf vooral op huidverbetering en huidverjonging. Optimale resultaten boeken met de behandeling die ze geeft is haar kracht en drijfveer. Ze volgt jaarlijks veel cursussen om altijd op de hoogte te blijven betreft nieuwe innovaties op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Haar specialisaties bij Babor Institute Kralingen zijn PCA Skin, Meline en Microneedling behandelingen.

Marlies Renes-Bier
Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Marlies Renes. Marlies is alweer 26 jaar werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Dit doet zij nog steeds met evenveel liefde en plezier als toen ze net begon. Ze is ervaren, gepassioneerd, professioneel en gedreven in haar vak. Marlies vindt het heerlijk om met mensen om te gaan en haar passie is om de wensen van de cliënten te vervullen. Of dit nu gaat om een kundig advies, over het krijgen van een stralende huid of het geven van een ontspannende massage; zolang ze haar cliënten maar met een stralende huid en een stralende glimlach weer naar huis ziet gaan, is zij tevreden. De microdermabrasie behandeling is daarom één van haar favoriete behandelingen om de conditie van huid te behouden, te verstevigen en te egaliseren. Rust en verzorging staan voor haar centraal.

Gaby Langerak
Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Gaby. Gaby is enthousiast, sociaal, zorgzaam en heeft veel liefde voor het schoonheidsvak. Ze is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd. Gaby doet haar werk met veel plezier en is pas tevreden als haar cliënt dat ook is. Ze vind het dan ook belangrijk dat haar cliënten zich volledig op hun gemak voelen in haar behandelstoel. Persoonlijke aandacht is een pre. Gaby focust zich binnen het bedrijf vooral op klassieke gezichtsbehandelingen en acne behandelingen. Ze is gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie