a0ee651fda27bf02ae7f5f1be8e94871

Wie zijn wij

Wij zijn Marina en Stella van Babor Institute Kralingen, bij ons draait alles om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het lichaam is nou eenmaal een afspiegeling van alles wat je in je leven hebt meegemaakt. Je hebt wallen gekregen van te weinig slaap, je hebt een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon, je huid is dof geworden door een slechte verzorging. We helpen je graag weer te worden wie je wilt zijn. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor pure ontspanning. Gewoon echt een moment voor jezelf.

Wij willen mensen blij maken. Wij omarmen je, verwennen je en stellen samen realistische doelen. We verwelkomen jullie graag in onze salon.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Marina Grund-Roelofsen – Huidexpert en eigenaresse

Maak kennis met onze eigenaresse en huidexpert Marina Grund-Roelofsen. Marina is in 2002 begonnen met de opstart van haar eerste kindje oftewel Babor Institute Kralingen door haar passie, kracht en doorzettingsvermogen staat daar jaren later een succesvol bedrijf. Bij Marina ben je in veilige handen, ze weet namelijk heel goed wat ze doet. Kenmerkend voor Marina als huidexpert is Positiviteit, betrokkenheid en vakkundigheid. Haar focus ligt binnen het bedrijf vooral op huidverbetering en huidverjonging. Ze is gespecialiseerd in het geven van Meline, Teleway en alle vlakken van de Laser.

WhatsApp Image 2021-02-22 at 19.21.07 (2)
WhatsApp-Image-2021-02-22-at-19.23.33-concentrate

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Stella de Jong-Kolsteeg – Food-en Lifestylecoach en eigenaresse

Maak kennis met food & lifestyle coach en eigenaresse Stella de Jong Kolsteeg. Stella heeft eerst haar eigen praktijk gehad maar al snel bleken Marina en Stella qua ondernemen op één lijn te zitten en zo hebben zij hun krachten in 2019 met elkaar gebundeld. Openheid, belangstellend en spontaniteit zijn woorden die Stella kenmerken. Als coach houdt Stella zich dagelijks bezig met voeding, gezondheid en de manier waarop we naar onszelf kijken, oftewel: innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zoals een loopbaancoach mensen helpt met hun werk, zo helpt Stella mensen op het gebied van gewichtsverlies, gewichtsbehoud en een gezonde leefstijl, want mensen in hun kracht zetten en ze weer laten stralen, dat is wat ze het liefste doet! Stella zorgt dat je de juiste mindset kunt houden, dat je kunt werken aan je immuunsysteem, dat je gezond blijft en lekker en gezond kunt eten. Zij maakt iedereen blij met haar expertise en liefde.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Danielle Lageweg – Huidexpert

Maak kennis met onze ambitieuze huidexpert Danielle Lageweg. Danielle is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd en echt een natuurtalent in haar werk. Professionaliteit en resultaatgericht werken zijn woorden die Danielle kenmerken. Ze stelt de cliënt altijd centraal, denkt in oplossingen met je mee en streeft bij iedere cliënt naar volle tevredenheid.
Danielle focust zich binnen het bedrijf vooral op huidverbetering en huidverjonging. Optimale resultaten boeken met de behandeling die ze geeft is haar kracht en drijfveer. Ze volgt jaarlijks veel cursussen om altijd op de hoogte te blijven betreft nieuwe innovaties op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Haar specialisaties bij Babor Institute Kralingen zijn PCA Skin, Meline en Microneedling behandelingen.

WhatsApp Image 2021-02-22 at 19.21.07
WhatsApp Image 2021-01-21 at 17.49.15

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Michelle Langstraat – Huidtherapeut

Maak kennis met onze huidtherapeut Michelle Langstraat. Michelle is een vakvrouw, enorm kundig, leergierig en serieus bezig met haar vak. Ze is huidtherapeut en ook allround schoonheidsspecialist. Haar passie is mensen helpen met verschillende soorten huidaandoeningen. Als gediplomeerde huidtherapeute beschikt zij over een medische en cosmetische kant van het vak om professionele behandelingen uit te voeren die een zichtbaar resultaat geven, waar zowel zijzelf als de cliënten voldoening uit halen. Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer staan hierbij voor haar centraal. Ze vindt het dan ook het leukst om met de laser aan de slag te gaan om tatoeages te verwijderen, maar ook huidproblemen hiermee aan te pakken: waaronder acne littekens, pigmentvlekken en rimpels!

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Naomi Verboom – Huidexpert

Maak kennis met onze specialist Naomi Verboom. Naomi is sprankelend, oprecht, secuur en heeft veel liefde voor het schoonheidsvak. Ze is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd en is nu bezig haar diploma te halen voor huidtherapeute. Ze heeft voor de studie huidtherapie gekozen, omdat ze het oplossen van huidproblemen geweldig vind. Ze werkt het liefst met de 2b bio beauty kruidenpeeling in kuur verband om zo huidproblemen op te lossen. Daarnaast is ze een ster in het geven van klassieke schoonheidsbehandelingen en (bindweefsel)massages. Naomi vind het belangrijk dat de klant zich volledig kan ontspannen in haar behandelstoel en persoonlijke aandacht is een pre. Met deze combinatie zorgt zij ervoor dat je stralend de deur uit loopt.

21380b15-c2d0-41db-aef4-3c622128f369
WhatsApp Image 2021-02-19 at 20.05.22

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Marlies Renes-Bier – Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Marlies Renes. Marlies is alweer 26 jaar werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Dit doet zij nog steeds met evenveel liefde en plezier als toen ze net begon. Ze is ervaren, gepassioneerd, professioneel en gedreven in haar vak. Marlies vindt het heerlijk om met mensen om te gaan en haar passie is om de wensen van de cliënten te vervullen. Of dit nu gaat om een kundig advies, over het krijgen van een stralende huid of het geven van een ontspannende massage; zolang ze haar cliënten maar met een stralende huid en een stralende glimlach weer naar huis ziet gaan, is zij tevreden. De microdermabrasie behandeling is daarom één van haar favoriete behandelingen om de conditie van huid te behouden, te verstevigen en te egaliseren. Rust en verzorging staan voor haar centraal.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie