Wie zijn wij

Wij zijn Marina en Stella van Babor Institute Kralingen, bij ons draait alles om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het lichaam is nou eenmaal een afspiegeling van alles wat je in je leven hebt meegemaakt. Je hebt wallen gekregen van te weinig slaap, je hebt een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon, je huid is dof geworden door een slechte verzorging. We helpen je graag weer te worden wie je wilt zijn. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor pure ontspanning. Gewoon echt een moment voor jezelf.

Wij willen mensen blij maken. Wij omarmen je, verwennen je en stellen samen realistische doelen. We verwelkomen jullie graag in onze salon.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Marina Grund-Roelofsen- Eigenaresse en Huidexpert 

Maak kennis met onze eigenaresse en huidexpert Marina Grund-Roelofsen. Marina is in 2002 begonnen met de opstart van haar eerste kindje oftewel Babor Institute Kralingen door haar passie, kracht en doorzettingsvermogen staat daar jaren later een succesvol bedrijf. Bij Marina ben je in veilige handen, ze weet namelijk heel goed wat ze doet. Kenmerkend voor Marina als huidexpert is Positiviteit, betrokkenheid en vakkundigheid. Haar focus ligt binnen het bedrijf vooral op huidverbetering en huidverjonging. Ze is gespecialiseerd in het geven van Meline, Teleway en alle vlakken van de Laser.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Stella de Jong-Kolsteeg – Eigenaresse en Food-en Lifestylecoach 

Maak kennis met food & lifestyle coach en eigenaresse Stella de Jong Kolsteeg. Stella heeft eerst haar eigen praktijk gehad maar al snel bleken Marina en Stella qua ondernemen op één lijn te zitten en zo hebben zij hun krachten in 2019 met elkaar gebundeld. Openheid, belangstellend en spontaniteit zijn woorden die Stella kenmerken. Als coach houdt Stella zich dagelijks bezig met voeding, gezondheid en de manier waarop we naar onszelf kijken, oftewel: innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zoals een loopbaancoach mensen helpt met hun werk, zo helpt Stella mensen op het gebied van gewichtsverlies, gewichtsbehoud en een gezonde leefstijl, want mensen in hun kracht zetten en ze weer laten stralen, dat is wat ze het liefste doet! Stella zorgt dat je de juiste mindset kunt houden, dat je kunt werken aan je immuunsysteem, dat je gezond blijft en lekker en gezond kunt eten. Zij maakt iedereen blij met haar expertise en liefde.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Danielle Lageweg – Bedrijfsleider en Huidexpert

Maak kennis met onze bedrijfsleider en ambitieuze huidexpert Danielle Lageweg. Danielle is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd en echt een natuurtalent in haar werk. Professionaliteit en resultaatgericht werken zijn woorden die Danielle kenmerken. Ze stelt de cliënt altijd centraal, denkt in oplossingen met je mee en streeft bij iedere cliënt naar volle tevredenheid.
Danielle focust zich binnen het bedrijf vooral op huidverbetering en huidverjonging. Optimale resultaten boeken met de behandeling die ze geeft is haar kracht en drijfveer. Ze volgt jaarlijks veel cursussen om altijd op de hoogte te blijven betreft nieuwe innovaties op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Haar specialisaties bij Babor Institute Kralingen zijn PCA Skin, Meline en Microneedling behandelingen.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Marlies Renes-Bier – Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Marlies Renes. Marlies is alweer 26 jaar werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Dit doet zij nog steeds met evenveel liefde en plezier als toen ze net begon. Ze is ervaren, gepassioneerd, professioneel en gedreven in haar vak. Marlies vindt het heerlijk om met mensen om te gaan en haar passie is om de wensen van de cliënten te vervullen. Of dit nu gaat om een kundig advies, over het krijgen van een stralende huid of het geven van een ontspannende massage; zolang ze haar cliënten maar met een stralende huid en een stralende glimlach weer naar huis ziet gaan, is zij tevreden. De microdermabrasie behandeling is daarom één van haar favoriete behandelingen om de conditie van huid te behouden, te verstevigen en te egaliseren. Rust en verzorging staan voor haar centraal.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Danique Slob – Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Danique.  Danique is sprankelend, doorzettend en hulpvaardig. Ze is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd en volgt nu een HBO studie om nog dieper te gaan in de beauty branche. Ze vind het belangrijk dat haar cliënten echt even een moment van rust ervaren in haar behandelstoel maar daarnaast wilt ze ook dat haar cliënten stralend en met een goed gevoel de deur uit gaan. Danique focust zich binnen het bedrijf voornamelijk op de klassieke gezichtsbehandelingen, acne behandelingen en is gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages. 

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Gaby Langerak – Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Gaby. Gaby is enthousiast, sociaal, zorgzaam en heeft veel liefde voor het schoonheidsvak. Ze is allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd. Gaby doet haar werk met veel plezier en is pas tevreden als haar cliënt dat ook is. Ze vind het dan ook belangrijk dat haar cliënten zich volledig op hun gemak voelen in haar behandelstoel. Persoonlijke aandacht is een pre. Gaby focust zich binnen het bedrijf vooral op klassieke gezichtsbehandelingen en acne behandelingen. Ze is gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie