a0ee651fda27bf02ae7f5f1be8e94871

Wie zijn wij

Wij zijn Marina en Stella van Babor Institute Kralingen, bij ons draait alles om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het lichaam is nou eenmaal een afspiegeling van alles wat je in je leven hebt meegemaakt. Je hebt wallen gekregen van te weinig slaap, je hebt een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon, je huid is dof geworden door een slechte verzorging. We helpen je graag weer te worden wie je wilt zijn. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor pure ontspanning. Gewoon echt een moment voor jezelf.

Wij willen mensen blij maken. Wij omarmen je, verwennen je en stellen samen realistische doelen. We verwelkomen jullie graag in onze salon.

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Marina Grund-Roelofsen – Huidexpert en eigenaresse

WhatsApp Image 2021-02-22 at 19.21.07 (2)
WhatsApp-Image-2021-02-22-at-19.23.33-concentrate

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Stella de Jong-Kolsteeg – Food-en Lifestylecoach en eigenaresse

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Danielle Lageweg – Huidexpert

WhatsApp Image 2021-02-22 at 19.21.07
WhatsApp Image 2021-01-21 at 17.49.15

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Michelle Langstraat – Huidtherapeut

Maak kennis met onze huidtherapeut Michelle Langstraat. Michelle is een vakvrouw, enorm kundig, leergierig en serieus bezig met haar vak. Ze is huidtherapeut en ook allround schoonheidsspecialist. Haar passie is mensen helpen met verschillende soorten huidaandoeningen. Als gediplomeerde huidtherapeute beschikt zij over een medische en cosmetische kant van het vak om professionele behandelingen uit te voeren die een zichtbaar resultaat geven, waar zowel zijzelf als de cliënten voldoening uit halen. Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer staan hierbij voor haar centraal. Ze vindt het dan ook het leukst om met de laser aan de slag te gaan om tatoeages te verwijderen, maar ook huidproblemen hiermee aan te pakken: waaronder acne littekens, pigmentvlekken en rimpels!

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Naomi Verboom – Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Naomi Verboom. Naomi is sprankelend, oprecht, secuur en heeft veel liefde voor het schoonheidsvak. Naomi is allround schoonheidsspecialist en is op dit moment aan het door studeren om huidtherapeut te worden. Zei heeft deze keuze gemaakt, omdat haar passie is om cliënten te helpen met huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acne en littekens. Ze vind het dan ook het leukst om met peelings te werken en daarnaast met de micro needling om het optimale resultaat te behalen. Naast huidproblemen oplossen is Naomi ook een ster in massages en bindweefselmassages. Naomi vind het dan ook belangrijk dat de klant zich kan ontspannen en vindt ze persoonlijke aandacht belangrijk, met deze combinatie zorgt ze ervoor dat u stralend de deur uit loopt!

21380b15-c2d0-41db-aef4-3c622128f369
WhatsApp Image 2021-02-19 at 20.05.22

“𝐌𝐄𝐄𝐓 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐄𝐀𝐌” Marlies Renes-Bier – Huidexpert

Maak kennis met onze huidexpert Marlies Renes. Marlies is alweer 26 jaar werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Dit doet zij nog steeds met evenveel liefde en plezier als toen ze net begon. Ze is ervaren, gepassioneerd, professioneel en gedreven in haar vak. Marlies vindt het heerlijk om met mensen om te gaan en haar passie is om de wensen van de cliënten te vervullen. Of dit nu gaat om een kundig advies, over het krijgen van een stralende huid of het geven van een ontspannende massage; zolang ze haar cliënten maar met een stralende huid en een stralende glimlach weer naar huis ziet gaan, is zij tevreden. De microdermabrasie behandeling is daarom één van haar favoriete behandelingen om de conditie van huid te behouden, te verstevigen en te egaliseren. Rust en verzorging staan voor haar centraal.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie