BABOR Institute Kralingen

IPL DEFINITIEF ONTHAREN IS SNEL, VEILIG & SUPER BETAALBAAR!

Wij zijn expert in het definitief ontharen. Steeds investeren wij in de beste apparatuur om u te verlossen van ingegroeide haren, ongewenste haargroei en een geïrriteerde huid na het scheren.

Voordat wij gaan starten met de behandelingen nodigen we u eerst uit voor een uitgebreid intakegesprek. Vervolgens zult u om het gewenste resultaat te behalen in kuurverband 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 4 à 12 weken ondergaan.

Hoe werkt IPL Definitief ontharen?

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie genoemd, is een ontharingstechniek waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen. Je kunt deze golflengten vergelijken met het licht van een normale lamp, maar dan veel sterker. Het licht dringt door in de haarwortel. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel. Deze haar groeit uit en komt niet meer terug. Omdat haren verschillende haargroeifasen hebben, dient de behandeling een aantal keren te worden herhaald om alle haren in de anagene fase te vernietigen. Dit gehele proces is nagenoeg pijnloos.

Wil je nooit meer hoeven te scheren, harsen of epileren? Kies dan voor de definitieve oplossing: Intense Pulse Light (IPL) een lichttherapie waarmee je ongewenste haren op een heel snelle, vrijwel pijnloze en absoluut veilige manier blijvend worden verwijderd.

Losse locaties / zones definitief ontharen (de genoemde prijzen zijn per behandeling)

Intake: GRATIS!

We hebben nu een tijdelijke actie:
Bij het definitief ontharen van 2 zones (bijv. onderbenen en bikini, oksels gratis) krijg je een 3e zone naar keuze gratis!

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.