BABOR Institute Kralingen

PIGMENTATIE VERWIJDEREN

Pigmentvlekken ontstaan meestal op onbeschermde plekken die veel aan de zon zijn blootgesteld: voorhoofd, wangen, bovenlip, schouders, decolleté en handen. Hier vormt zich een overschot aan melanine dat tot de donkere verkleuringen leidt. Het is niet waar dat oudere mensen alleen maar pigmentvlekken krijgen, het komt ook bij jongeren voor. Pigmentvlekken zijn hardnekkig en vaak niet te behandelen met een creme die belooft pigmentvlekken te verwijderen. Onze laser biedt dan uitkomst.

Babor_Treatment_Tess_KV2.tif (2)

Hoe werkt onze laserbehandeling? 

Met de Discovery PicoPlus laser verwijderen wij pigmentvlekken snel, effectief en veilig. De Discovery PicoPlus laser is er specifiek gericht op om het overtollige pigment in de huid te verwijderen

Het is lastig van te voren te beoordelen hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn. Er zijn minimaal 2 behandelingen nodig om de pigmentvlekken te doen verminderen of geheel te verwijderen.

Je ziet direct iets na de behandeling maar de huid heeft 6 weken nodig om te herstellen en om de pigmentvlekken te verwijderen. De behandeling moet zeker herhaald worden voor het optimale resultaat.

De pigmentvlekken zullen na de behandeling donkerder zijn dan voorheen, schrik hier niet van. Vervolgens zullen de pigmentvlekken in de loop van de weken na de behandeling lichter worden en uiteindelijk verdwijnen.

Alle door de zon ontstane pigmentvlekken kunnen wij in principe verwijderen omdat wij twee verschillende methodes kunnen aanbieden om pigmentvlekken te verwijderen.

Onze behandeling is zeker niet pijnlijk maar kan gevoelig zijn. Dat ligt aan de gevoeligheid van de huid, maar ook aan de plek waar de pigmentvlekken zitten. Wij nemen ook de tijd tijdens de behandeling.

Wanneer wij de pigmentvlekken met de Discovery PicoPlus laser verwijderen dan kost een behandeling van 10 minuten € 110,-.  Voor een behandeling van 20 minuten zijn de kosten € 150,- en voor een behandeling van 30 minuten € 195,-. Gemiddeld hebben wij 15 seconden nodig om een ouderdomsvlek te verwijderen dus de meeste klanten zullen aan een behandeling van 10 minuten voldoende hebben.