BABOR Institute Kralingen

DOCTOR BABOR

De start naar een gezonde, intacte huidbarriëre

Wat houdt de Doctor Babor behandeling in?

Onze Doctor Babor behandeling is de start naar een stralende, gezonde huid met een intacte huidbarriëre. We werken huidverbeterend en huidverjongend en passen de behandeling volledig aan naar eigen huidprobleem, huidconditie en behoefte. Daarom is deze behandeling geschikt voor iedereen, zelfs bij zwangerschap en borstvoeding.

Wat maakt onze Doctor Babor behandeling uniek?

De drijvende kracht achter Doctor Babor is het huidtransformerende ingrediënt; Biogen plantextract. Deze werkstof staat erom bekend het aangetaste huidmicrobioom te herstellen oftewel te werken naar een gezonde huidbarriëre. Een gezonde huidbarriëre betekent een gezonde, stralende huid zonder huidproblemen.

100% clean

Wat zijn de kosten voor deze behandeling?

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.