BABOR Institute Kralingen

THE PRECISE EXPERIENCE - DOCTOR BABOR

Veganistische, speciale behandeling voor de jonge huid ter ondersteuning van een intacte huidbarrière en een gezond uitziende, stralende teint.

Babor Institute Kralingen - Eveline Lageweg Photography-89

Wat voor behandelingen zijn er?

De acht individuele precise experience behandelingen staan centraal voor het oplossen van concrete huidproblemen. Het bereiken van optimale resultaten op de huid doormiddel van een diep werkzame doorbloedingstoename, stapsgewijze werkstofverzorging met professionele toepassingstechnieken voor langdurige resultaten.

 

Veganistische, speciale behandeling voor de jonge huid ter ondersteuning van een intacte huidbarrière en een gezond uitziende stralende teint.

CLEANFORMANCE producten bevatten “cleane” formuleringen met minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle texturen zijn vrij van:

  • Gluten
  • Siliconen
  • Parabenen
  • Minerale oliën
  • Microplastic
  • Synthetische geurstoffen
  •  PEG’s

Huidopbouwende en intensief regenererende behandeling voor de vermoeide, overbelaste huid met littekens en een onregelmatige huidstructuur.

Een behandeling met nauwkeurige combinaties van werkzame stoffen voor de veeleisende huid die duidelijke tekenen van huidveroudering vertoont zoals: rimpels, verlies van elasticiteit/stevigheid en zichtbare contourverschuiving.

De Doctor Babor HYDRO CELLULAR behandeling rehydrateert de huid van binnenuit door de huideigen hyaluronzuursynthese te stimuleren en door het vochtbindend vermogen te optimaliseren. Daarnaast word het vochtgehalte van de huid gestabiliseerd door intensieve en langdurige vochttoevoer en effectieve bescherming tegen vochtverlies door versterking van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. Bijzonder geschikt voor de extreem droge huid en een huid met zichtbare droogterimpeltjes.

Nauwkeurige werkstofcombinaties corrigeren huidonregelmatigheden en zorgen voor verfijning en gladmaken van de huidstructuur en herstel van de huidteint.

De Doctor Babor REFINE CELLULAR is vooral geschikt voor huiden met vergrote poriën, onregelmatige huidstructuur , ongelijkmatige huidtint , vermoeide, vale teint , couperose en hyperpigmentaties.

Speciale behandeling ter vermindering van acute en stress gerelateerde onzuiverheden van de huid. Vooral geschikt voor veeleisende huiden met onzuiverheden/acne en neiging tot roodheid en irritaties.

Dit is een zeer effectief, neurocosmetische behandeling dat de zeer gevoelige, meestal droge huid op effectieve en duurzame wijze in balans brengt op verschillende niveaus.

Deze behandeling is vooral geschikt voor de zeer gevoelige, snel geïrriteerde, extreem droge, schilferige, ruwe, jeukende huiden.

Deze hoogwaardige behandeling zorgt voor een optische verheldering van de huid. Vermindert aanwezige pigmentstoornissen en voorkomt dat ze opnieuw ontstaan. Daarnaast voorkomt het vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door de omgeving. Bijzonder geschikt voor alle huidsoorten met ongelijkmatige pigmentatie.

  • Doctor Babor van 60 minuten: €110,-
  • Doctor Babor van 90 minuten: €145,-