DOCTOR-BABOR-Behandlung

THE PRECISE EXPERIENCE

De acht individuele precise experience behandelingen staan centraal voor het oplossen van concrete huidproblemen. Het bereiken van optimale resultaten op de huid doormiddel van een diep werkzame doorbloedingstoename, stapsgewijze werkstofverzorging met professionele toepassingstechnieken voor langdurige resultaten.

Doctor Babor CLEANFORMANCE – Gezonde uitstraling

Veganistische, speciale behandeling voor de jonge huid ter ondersteuning van een intacte huidbarrière en een gezond uitziende stralende teint.

CLEANFORMANCE producten bevatten “cleane” formuleringen met minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle texturen zijn vrij van:

  • Gluten
  • Siliconen
  • Parabenen
  • Minerale oliën
  • Microplastic
  • Synthetische geurstoffen
  •  PEG’s

Doctor Babor REPAIR CELLULAR- Gladmakend en herstellend

Huidopbouwende en intensief regenererende behandeling voor de vermoeide, overbelaste huid met littekens en een onregelmatige huidstructuur.

Doctor Babor LIFTING CELLULAR- Verstevigend en jeugdig

Een behandeling met nauwkeurige combinaties van werkzame stoffen voor de veeleisende huid die duidelijke tekenen van huidveroudering vertoont zoals: rimpels, verlies van elasticiteit/stevigheid en zichtbare contourverschuiving.

Doctor Babor HYDRO CELLULAR- Hydraterend

De Doctor Babor HYDRO CELLULAR behandeling rehydrateert de huid van binnenuit door de huideigen hyaluronzuursynthese te stimuleren en door het vochtbindend vermogen te optimaliseren. Daarnaast word het vochtgehalte van de huid gestabiliseerd door intensieve en langdurige vochttoevoer en effectieve bescherming tegen vochtverlies door versterking van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. Bijzonder geschikt voor de extreem droge huid en een huid met zichtbare droogterimpeltjes.

Doctor Babor REFINE CELLULAR- Gelijkmatig en stralend

Nauwkeurige werkstofcombinaties corrigeren huidonregelmatigheden en zorgen voor  verfijning en gladmaken van de huidstructuur en herstel van de huidteint.

De Doctor Babor REFINE CELLULAR is vooral geschikt voor huiden met vergrote poriën, onregelmatige huidstructuur , ongelijkmatige huidtint , vermoeide, vale teint , couperose en hyperpigmentaties.

Doctor Babor PURITY CELLULAR – Diep reinigend

Speciale behandeling ter vermindering van acute en stress gerelateerde onzuiverheden van de huid. Vooral geschikt voor veeleisende huiden met onzuiverheden/acne en neiging tot roodheid en irritaties.

Doctor Babor NEURO SENSITIVE CELLULAR- Kalmerend en voedend

Dit is een zeer effectief, neurocosmetische behandeling dat de zeer gevoelige, meestal droge huid op effectieve en duurzame wijze in balans brengt op verschillende niveaus.

Deze behandeling is vooral geschikt voor de zeer gevoelige, snel geïrriteerde, extreem droge, schilferige, ruwe, jeukende huiden.

Doctor Babor BRIGHTENING INTENSE- Helder en stralend

Deze hoogwaardige behandeling zorgt voor een optische verheldering van de huid. Vermindert aanwezige pigmentstoornissen en voorkomt dat ze opnieuw ontstaan. Daarnaast voorkomt het vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door de omgeving.  Bijzonder geschikt voor alle huidsoorten met ongelijkmatige pigmentatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie