Microdermabrasie

Microdermabrasie

Wil jij een mooie, egale en stralende huid? Boek dan een microdermabrasie behandeling. Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi en egaler resultaat met een frissere uitstraling maar in een kuur worden de resultaten nog beter. Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de huid. De letterlijke betekenis van microdermabrasie is huid (derma) afslijpen (brasie). De letterlijke betekenis klinkt misschien minder fijn dan de behandeling zelf  want die is pijnloos en je gaat ervan stralen.

Microdermabrasie, wat is dat eigenlijk?

Dit is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een intensieve peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Je kunt de behandeling eenmalig ondergaan en dan moet je het zien als een echte oppepper voor je huid. Je kunt Microdermabrasie ook als kuur inzetten want des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat.

Hoe werkt onze behandeling Microdermabrasie?

Met behulp van een vacuümpomp wordt de huid vacuüm gezogen maar tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. Deze fijne kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide die geen beschadigingen geven aan de huid. Wanneer de kristallen neerkomen op de huid, worden de huidcellen losgemaakt. De kristallen en losgemaakte huidcellen worden door een onderdruk afgezogen en opgevangen in een reservoir. Microdermabrasie werkt in onze bovenste huidlaag en deze behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Wanneer wij klaar met de intensieve peeling gaan wij de huid behandelen met ultrasone golven. De trillingen van de ultrasone golven veroorzaken een warmte die diep in de huid doordringt en hierdoor wordt de celstofwisseling gestimuleerd. Door deze trillingen komen de cellen los van elkaar te liggen en kunnen de werkstoffen makkelijker rond de cellen komen en zo een diepere werking bewerkstelligen.

Wat is het resultaat na een Microdermabrasie behandeling?

Voor het optimale resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen, waarbij je elke 2 weken langskomt voor een Microdermabrasie behandeling. Je zult zien dat de poriën minder grof worden, fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Jouw huid zal er egaler en gladder uitzien.

Wanneer heeft een microdermabrasie behandeling effect?

Iedereen ziet  resultaat wanneer je een microdermabrasie behandeling ondergaat maar je ziet het vooral bij:

– een vermoeide huid
– een rokershuid
– een verouderde huid
– een slecht doorbloede huid
– een huid met grove poriën en littekens
– een huid die spankracht en elasticiteit mist
– een onzuivere huid met mee-eters
– oppervlakkige hyperpigmentatie
– striae

Ook zijn er contra-indicaties waarbij wij jouw huid niet kunnen behandelen met een Microdermabrasie behandeling zoals bij actieve acne, huidontstekingen, eczeem, een verbrande huid door de zon, een koortslip, psoriasis, herpes en bij rosacea. Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimaal 9 maanden gestopt zijn hiermee alvorens wij je kunnen behandelen.

Hoe reageert de huid op de microdermabrasie?

Na de behandeling Microdermabrasie kan de huid tijdelijk droog aanvoelen. Jouw huid kan na de behandeling ook rood zijn, dit neemt binnen enkele uren af. Dit komt omdat de doorbloeding van jouw huid is gestimuleerd. Na een behandeling moet je er wel op letten dat je niet in de felle zon gaat zitten en jouw huid altijd insmeert met een SPF product.

Ons advies voor een microdermabrasie behandeling

Ga minimaal 2 weken voor de behandeling niet onder de zonnebank.

Vermijdt fel zonlicht vlak voor de behandeling.

Als je medicijnen gebruikt zoals Retin-A, Renova, Differin, Tazorac, Avage, Epiduo of Ziana voorgeschreven door een huidarts of producten met een hoog percentage aan AHA en BHA stop dan tijdelijk het gebruik.

Ons advies na een microdermabrasie behandeling

De huid kan tot 24 uur na de behandeling nog wat rood zijn.

Wij raden het aan om direct na de behandeling geen make-up te gebruiken. De huid moet tot rust komen en herstellen. Na dag 2 is geen probleem om weer make-up te dragen.

Vermijdt blootstelling aan zonlicht, zwembaden en overmatige warmte zoals de sauna minimaal een week na de behandeling. En de zonnebank zeker 2 weken niet.

Tijdens de behandelkuur de huid insmeren met een SPF, minimaal factor 30.

Wacht 7 dagen na de behandeling met elektrische epilatie, harsbehandelingen of andere epilatie op het behandelde gebied.

Wat kost een Microdermabrasie behandeling?

Een Microdermabrasie behandeling kost € 115,-

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie