Marina-en-stella-onze-behandelingen

Onze behandelingen

Wij zijn Marina en Stella van Babor Institute Kralingen, bij ons draait alles om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het lichaam is nou eenmaal een afspiegeling van alles wat je in je leven hebt meegemaakt. Je hebt wallen gekregen van te weinig slaap, je hebt een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon, je huid is dof geworden door een slechte verzorging. We helpen je graag weer te worden wie je wilt zijn. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor pure ontspanning. Gewoon echt een moment voor jezelf.

Wij willen mensen blij maken. Wij omarmen je, verwennen je en stellen samen realistische doelen. We verwelkomen jullie graag in onze salon.

Wij werken met gerenommeerde merken en al deze merken hebben 1 ding gemeen: kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

Babor

Familiebedrijf Babor is pionier in de professionele huidverzorging. Vanuit het hoofdkantoor in Duitsland worden innovatieve precisieformules, producten en oplossingen bedacht. De BABOR gedachte is elk mens nog mooier te maken en het zelfvertrouwen te versterken.
We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever en gelukkiger is. Op deze manier maken we het voor vrouwen mogelijk om de moed te hebben pretentieus, zelfbepalend en eisend te zijn. Niet alleen in de keuze van haar verzorging maar in het hele leven.

BABOR. ASK FOR MORE

PCA Skin

PCA skin heeft als doel een gezonde huid te ondersteunen en huidaandoeningen als een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid te behandelen want een gezonde huid is een mooie huid. Kortom PCA skin combineert gezondheid, beauty en de wetenschap om iedere unieke formule te ontwikkelen zodat er een oplossing komt voor uw huidprobleem.

2B Bio Beauty

Dankzij hun hoogtechnologische, kien geformuleerde actieve bestanddelen beantwoorden de 2B Bio Beauty producten “natuurlijk” aan de verwachtingen van de moderne mannen en vrouwen, welke ook hun leeftijd, hun huidtype en hun milieu. Een uiterst doeltreffend verzorgingsprogramma en verbluffende, door onze ervaring gewaarborgde resultaten.

2B Bio Peeling is een product dat wordt gebruikt bij manuele microdermabrasie (zonder  apparaat). Bij deze methode wordt het huidoppervlak gepeeld om de dode cellen (de corneocyten of hoorncellen, die de hoornlaag van de huid vormen) te verwijderen.

STEL UW VRAAG

    MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

    Neem gerust contact met ons op voor meer informatie