BABOR Institute Kralingen

2B BIO BEAUTY - BIOPEELING

De BIOPEELING richt zich op pure huidverbetering. De peeling werkt van binnen naar buiten en zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt gereinigd. Je kunt het zien als een detox voor je huid.

Babor_Treatment_Tess_KV2.tif (2)

Wat is 2B BIO BEAUTY

De term BIOPEELING is geen merknaam, het betekent natuurlijke (bio) exfoliatie (peeling). De BIOPEELING van 2B BIOBEAUTY is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie. Er is dus geen apparaat bij nodig. Deze BIOPEELING behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B BIOPEELING het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de BIOPEELING dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

De BIOPEELING zorgt ervoor dat de celdeling van de huid wordt versneld. Wat normaal in 28 dagen gebeurt, wordt d.m.v. de kruidenpeeling in 10 dagen versneld. Hierdoor wordt de celstofwisseling en de productie van collageen gestimuleerd, met als resultaat een jonger, strakker en frisser uiterlijk!

Voor het optimale resultaat adviseren wij een kuur van drie behandelingen, waarbij je elke twee a drie weken langskomt voor een 2B BIOPEELING behandeling.

2B BIOPEELING is voor elk huidbeeld geschikt, maar je ziet vooral veel resultaat bij:

-Acne

-Een vette huid met onzuiverheden

-Een vermoeide huid

-Een rokershuid

-Een verouderde huid

-Een slecht doorbloede huid

-Een huid met grove poriën

-Een huid met littekens

-Een huid met oppervlakkige hyperpigmentatie

Wat deze biopeeling zo uniek maakt, is huidverbetering door gebruik van 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De peeling bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren, dit word zeer goed opgenomen door de huid. De ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd word om te vernieuwen. Deze peeling heeft een exfolierende werking vanuit binnenuit. Deze peeling bevat geen zuren en werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Op een natuurlijke manier worden de dode huidcellen verwijderd en huidvernieuwing gestimuleerd.

Stop het gebruik van Retinol of Vitamine A zowel zes weken voor als zes weken na de behandeling

Stop het gebruik van roaccutane zowel zes maanden voor als zes maanden na de behandeling

Stop het gebruik van hydrocortisonen zowel zes weken voor als zes weken na de behandeling

Bij gebruik van antibiotica kuur moet er zes weken tussen zitten zowel voor als na de behandeling

Er moet minimaal 14 dagen tussen injectie van botox en/of fillers zitten zowel voor als na de behandeling

Vermijd het gebruik van solaria zowel vier weken voor als na de behandeling

Bij zonnebrand of inflammatie dient de behandeling twee weken te worden uitgesteld

 

  • Vermijd blootstelling aan zonlicht
  • Het dagelijkse gebruik van een SPF 50 is verplicht
  • Vermijd 24 uur na de behandeling overmatige hitte zoals sporten, sauna, zwembad of föhn
  • Eventuele velletjes die ontstaan als gevolg op de behandeling mogen niet verwijderd worden

Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid een beetje gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak wat droger aan.