teleway

Teleway

Heb je last van rode adertjes, ontsierende fibromen, ouderdomswratten, gesprongen adertjes, steelwratjes of andere storende huidoneffenheden? Dit kunnen wij nagenoeg pijnloos verwijderen in slechts enkele minuten. 

Wat houdt deze behandeling in?

Voor deze behandeling maken wij gebruik van een Teleway. Met een naaldje dat verbonden is aan ons Teleway apparaat behandelen wij de huidoneffenheid. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats.

In het geval van steelwratjes zorgt de naald voor een korstje. Het korstje valt na enige dagen af. De huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij.

Wij kunnen ook pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderen met de Teleway maar het kan ook zijn dat wij hiervoor onze laser gebruiken. Dit bekijken wij altijd tijdens een intakegesprek.

Indien wij de Teleway gebruiken dan schrapen wij het de behandelde plek met het naaldje. Op de behandelde plek ontstaat dan een wondje waarop uiteindelijk een korstje komt. Na enige tijd zal dit korstje er vanzelf afvallen. Ga niet krabbelen om littekens te voorkomen.

Zie je direct resultaat?

Afhankelijk voor welke behandeling wij de Teleway gebruiken, zie je wel direct resultaat.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid rood zijn, ook kan er soms lichte zwelling ontstaan. Vaak het wordt het de komende dagen na de behandeling iets erger waarna het rond de 4e dag weer afneemt en de huid rustiger wordt. Indien er een korstje op de huid zit, dan zal deze er vanzelf afvallen.

Wat mag ik niet doen na de behandeling?

Wij adviseren om zeker 3 dagen na de behandeling niet te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan. Vermijd zonlicht en zonnebank zoveel mogelijk gedurende 4 weken en gebruik dagelijks een SPF 50 op de behandelde plek.

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie