BABOR Institute Kralingen

PIGMENT VERWIJDEREN

Pigmentvlekken ontstaan meestal op onbeschermde plekken die veel aan de zon zijn blootgesteld: voorhoofd, wangen, bovenlip, schouders, decolleté en handen. Hier vormt zich een overschot aan melanine dat tot de donkere verkleuringen leidt. Het is niet waar dat oudere mensen alleen maar pigmentvlekken krijgen, het komt ook bij jongeren voor. Pigmentvlekken zijn hardnekkig en vaak niet te behandelen met een creme die belooft pigmentvlekken te verwijderen. Onze laser biedt dan uitkomst.

MELINE

Wat is Meline?

MELINE is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd is in alle soorten hy- perpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft.

MELINE is een effectief alternatief voor andere, meer invasieve behandelingen die de huid kunnen beschadigen en tot een rebound-effect en/of post-in-flammatoire hyperpigmentatie kunnen leiden. Bovendien levert het een uitgebreidere behandeling in vergelijking met andere behandelmethoden, die enkel een corrigerende werking hebben. In tegenstelling tot andere behandelmethodes, werkt MELINE op celniveau en gaat het naar de wortels van de pathologie.

 

v.a. 45 min

v.a. €50

Pigmentatie verwijderen

Met de Discovery PicoPlus laser verwijderen wij pigmentvlekken snel, effectief en veilig. De Dis- covery PicoPlus laser is er specifiek gericht op het verwijderen van overtollige pigment in de huid. Er zijn minimaal 2 behandelingen nodig om de pigmentvlekken te doen verminderen of geheel te verwijderen.

Je ziet direct iets na de behandeling maar de huid heeft 6 weken nodig om te herstellen en om de pigmentvlekken te verwijderen. De behandeling moet zeker herhaald worden voor het optimale resultaat.

v.a. 10 min

v.a. €110