oudehanden

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken zijn vlekken die verschijnen op je gezicht en handen (lichaam) naarmate je ouder wordt. Ze zien eruit als bruine vlekken en kunnen in omvang verschillen van enkele millimeters tot enkele centimeters. Ouderdomsvlekken zijn onschuldig maar kunnen wel heel storend zijn. Bijvoorbeeld wanneer er ouderdomsvlekken in het gezicht zitten. Onze laserbehandeling is dan fantastisch en we garanderen dan ook prachtige resultaten. Met onze nieuwe laserbehandeling ben je snel, effectief en veilig van ouderdomsvlekken af.

Wat zijn ouderdomsvlekken?
Ouderdomsvlekken zijn vlekken die verschijnen op je gezicht en handen (lichaam) naarmate je ouder wordt. Ze zien eruit als bruine vlekken en kunnen in omvang verschillen van enkele millimeters tot enkele centimeters. Ouderdomsvlekken zijn onschuldig maar kunnen wel heel storend zijn. Bijvoorbeeld wanneer er ouderdomsvlekken in het gezicht zitten dan maakt het je ook ouder.

Hoe verwijderen wij ouderdomsvlekken?
Met de PicoWay laser verwijderen wij de ouderdomsvlekken snel, effectief en veilig. Er zijn ook alternatieve methodes zoals vloeibare stikstof of peelings maar met de Discovery PicoPlus laser realiseren wij het gewenste resultaat namelijk het verdwijnen van de ouderdomsvlekken. De Discovery PicoPlus laser is er specifiek gericht op om het overtollige pigment in de huid te verwijderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het is lastig van te voren te beoordelen hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn. Er zijn minimaal 2 behandelingen nodig om de ouderdomsvlekken te doen verminderen of geheel te verwijderen.

Wat is het resultaat?
Je ziet direct iets na de behandeling maar de huid heeft 6 weken nodig om te herstellen en om de ouderdomsvlekken te verwijderen. Het kan zijn dat de behandeling herhaald moet worden om de ouderdomsvlekken echt te verwijderen.

Hoe ontstaan ouderdomsvlekken?
Hoe ouder je wordt, hoe meer ouderdomsvlekken je krijgt. Sommige mensen krijgen ouderdomsvlekken al op relatief jonge leeftijd, dat kan komen omdat ouderdomsvlekken erfelijk zijn. Het is dus genetisch bepaald. Ook speelt de zon een belangrijke factor in het ontstaan van ouderdomsvlekken. Hoe meer zonlicht je huid krijgt, hoe meer en hoe eerder ouderdomsvlekken kunnen ontstaan.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?
De ouderdomsvlekken zijn direct na de behandeling ‘wit’. Dit verdwijnt na een aantal dagen. De ouderdomsvlekken zullen na de behandeling donkerder zijn dan voorheen,
schrik hier dus niet van. Vervolgens zullen de ouderdomsvlekken in de loop van de weken na de behandeling lichter worden en uiteindelijk verdwijnen.

Doet het pijn wanneer ik mijn ouderdomsvlekken laat verwijderen?
Onze behandeling kan gevoelig zijn, het ligt ook zeker aan de plek waar de ouderdomsvlekken zitten maar onze klanten vinden dat de pijn prima te verdragen is. Wij nemen ook de tijd tijdens de behandeling.

Hoeveel kost de behandeling om mijn ouderdomsvlekken te verwijderen?
De behandeling voor het verwijderen van ouderdomsvlekken gaat bij ons op tijd. Voor een behandeling van 10 minuten rekenen wij € 95,-. Voor een behandeling van 20 minuten zijn de kosten € 150,- en voor een behandeling van 30 minuten € 195,-. Gemiddeld hebben wij 15 seconden nodig om een ouderdomsvlek te verwijderen dus de meeste klanten zullen aan een behandeling van 10 minuten voldoende hebben.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

CONTACTGEGEVENS

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie