Microneedling

Micro Needling

Micro Needling is een effectieve manier om jouw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. Deze behandeling zorgt ervoor dat de collageen-aanmaak van jouw huid wordt gestimuleerd en dit vermindert uiteindelijk fijne lijntjes en littekens. Een heerlijke anti-aging behandeling met een mooi resultaat.

Wat is Micro Needling?

Dit is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname van de substantie. Geselecteerde werkstoffen kunnen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze optimale resultaten bereiken.

Tegelijkertijd worden door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.

Hoe werkt onze behandeling?

Micro Needling bestaat uit hele kleine steriele naalden die met een vibrerend effect op de huid terecht komen. Hierdoor worden er kleine openingen in de huid gemaakt, dit heeft tot gevolg dat er een natuurlijk herstelproces wordt geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt.

Wat is het resultaat na de behandeling?

Een stevige en volle huid met een egale en stralende huidteint. Afhankelijk van de conditie van jouw huid stellen wij een behandelplan samen. Uit ervaring kunnen wij wel aangeven dat er gemiddeld 6 behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat.

Wanneer is Micro Needling een geschikte behandeling?

Heb je fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, zonbeschadiging of littekens van andere aard? Dan is Micro Needling zeker een geschikte behandeling.

Hoe reageert jouw huid op een behandeling?

Elke huid is anders en uniek en zal ook anders reageren maar jouw huid heeft zeker 2 tot 3 dagen nodig om volledig te herstellen. Na de behandeling kun je 1 tot 2 dagen een branderig gevoel hebben, kan de huid rood zijn en soms ook licht opgezwollen.

Vermijd 2 weken na een de behandeling zoveel mogelijk direct zonlicht. Smeer in ieder geval een zonnebrandcreme met spf 50 op. Wij adviseren je tevens om 4 dagen na de behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken, uw huid moet echt even tot rust komen.

Wanneer kunnen wij uw huid niet behandelen met Micro Needling?

Wanneer je trombose hebt en bloedverdunners slikt kunnen wij je helaas niet behandelen met Micro Needling.

Wanneer is  Micro Needling behandeling geschikt?

Deze behandeling is veelzijdig toe te passen zoals bij verlies aan elasticiteit en stevigheid van de huid en bij huidbeschadigingen. Wanneer je last hebt van grove poriën is deze behandeling ook zeer geschikt.

Wat kost een Micro Needling behandeling?

BEHANDELING PRIJS

Micro needling

Een behandeling voor alleen het gezicht € 149
Met hals en decolleté € 199

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie