Fractionele behandeling voor en na foto

Huidverjonging bij Babor Institute Kralingen

Onze ultieme huidverjongingskuur! Naarmate we ouder worden krijgen we steeds rimpels en een slappere huid. Hoe kan dit? Collageen en elastine zijn lijmvormende eiwitten die stevigheid geven aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Alleen vanaf je 25e levensjaar loopt de hoeveelheid collageen in je lijf elk jaar terug met ongeveer 1 procent, om na je 40ste pas écht een snoekduik te nemen. Door onze fractionale laser krijgt je huid een natuurlijke lift, oneffenheden worden hersteld en al na 2 weken na de behandeling ontstaat er een jonger uitziende huid. De huid wordt gladder, egaler en frisser.

Huidverjonging – Hoe werkt de behandeling?

Met onze fractionele laser wordt de warmte van de laser onder het huidoppervlak verdeeld. Door de warmte worden collageen en elastine geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de huid gladder, strakker en steviger gemaakt wordt. De huid laserstraal dringt door de huid heen maar beschadigd de huid niet aan de oppervlakte. De huid wordt dus niet beschadigd maar de werking is puur van binnenuit.

Wat is het resultaat?

Een mooie en stralende huid die ook egaler is. Je zult er weer jonger uit zien. Het kan per huidtype verschillen wat het uiteindelijke resultaat is, dit ligt aan de mate van de huidveroudering en eventuele schade die de huid heeft opgelopen door de zon. De huid heeft 3 tot 6 maanden nodig voor de stimulatie van collageen. Het optimale resultaat laat even op zich wachten maar bij de meeste een week na de eerste behandeling zie je al verbetering de huidconditie. Het is hierbij wel belangrijk dat je de juiste verzorgingsproducten gebruikt voor de huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per huidtype en per huidconditie. Wij adviseren minimaal 3 behandelingen. Om het resultaat te behouden raden wij aan om 1 keer per jaar een onderhoudsbehandeling met de laser bij ons te reserveren.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

De huid gaat reageren op deze behandeling. De huid is rood en zal warm aanvoelen. De dagen erna zal de roodheid afnemen. In sommige gevallen kan de huid ook jeuken of licht opzwellen.

Wat mag ik niet doen voor en na de behandeling?

Wanneer u bij ons komt voor een kuur of losse behandeling met de fractionele laser adviseren wij u de zon en/of zonnebank te vermijden minimaal 4 weken voor de behandeling. Twee weken van te voren geen zelfbruinende producten gebruiken, een foundation of poeder kan natuurlijk wel.

Na onze behandeling moet de huid worden ingesmeerd met een SPF50 product.

Huidverjonging – Is het een pijnlijke behandeling?

De behandeling is nagenoeg pijnloos. Het kan licht branderig aanvoelen maar dat verschilt per persoon en per huidtype.

STEL UW VRAAG

    MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

    Neem gerust contact met ons op voor meer informatie