BABOR Institute Kralingen

ACNÉ

Voor acné en onzuiverheden, bieden we twee soorten behandelingen. De BIOPEELING van 2B BIO BEAUTY werkt van binnen naar buiten. Je kunt het zien als een detox. Daarnaast hebben we PCA SKIN. PCA Skin is exclusief en wordt alleen door professionals aangeboden, uitgevoerd en verkocht. Deze behandeling biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, littekens, rosacea, hyperpig-mentatie, onregelmatige huidstructuur en huidveroudering door middel van luxe peelings.

PCA SKIN

PCA Skin biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, littekens, rosacea, hyperpig-mentatie, onregelmatige huidstructuur en huidveroudering door middel van luxe peelings. PCA Skin, oftewel Physicians Care Alliance is een Amerikaans merk dat internationaal bekend staat om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings, die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. PCA Skin is exclusief en wordt alleen door professionals aangeboden, uitgevoerd en verkocht. De professionele behandelingen van PCA Skin zijn wetenschappelijk ge-formuleerd om op een milde manier de huid te verbeteren, te verstrakken, te vernieuwen en testimuleren. Op deze wijze worden diverse huidproblemen effectief behandeld en verholpen.De klinisch onderzochte formules zorgen ervoor dat negatieve bijverschijnselen beperkt blijventot het minimale. De gezondheid van de huid staat centraal en de natuurlijke functie van de huidwordt te allen tijde gerespecteerd. Dit betekent dat er geen gebruik word gemaakt van kunst-matige geur- en kleurstoffen en er wordt geen gebruik gemaakt van dierproeven. Alle productenworden klinisch getest op proefpersonen.

60 min

v.a. €100

2B BIO BEAUTY - BEAUTYPEELING

De BIOPEELING richt zich op pure huidverbetering. De peeling werkt van binnen naar buiten en zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt gereinigd. Je kunt het zien als een detox voor je huid. De term BIOPEELING is geen merknaam, het betekent natuurlijke (bio) exfoliatie (peeling). De BIOPEELING van 2B BIOBEAUTY is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie. Er is dus geen apparaat bij nodig. Deze BIOPEELING behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings, die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B BIOPEELING het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de BIOPEELING dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden! 

82,50€