BABOR Institute Kralingen

SKINOVAGE - CLASSIC

Gun jezelf deze heerlijk schoonheidsbehandeling classic van 60 minuten. Alle producten die tijdens de schoonheidsbehandeling Classic worden gebruikt, zijn uit de Babor Skinovage lijn.

Babor_Treatment_Tess_KV2.tif (2)

SCHOONHEIDSBEHANDELING CLASSIC

Wij zijn opgeleid om jouw huid te verzorgen maar ook om eventuele problemen te herkennen en hierbij het juiste verzorgingsadvies te geven. Wij gunnen jouw huid precies datgene wat jouw huid nodig heeft. Uiteraard stemmen wij alles op jouw persoonlijke huidbehoefte. Alle producten die wij tijdens de Schoonheidsbehandeling Classic gebruiken zijn uit de Babor Skinovage lijn.

Wij beginnen met het reinigen en scrubben van uw huid, vervolgens zullen wij een doorbloedingsmasker aanbrengen en onzuiverheden verwijderen. Vervolgens krijgt je een verzorgend masker dat licht ingemasseert wordt en eindigen wij deze schoonheidsbehandeling met de juiste dagverzorging passend bij jouw huid.

Deze schoonheidsbehandeling duurt 60 minuten.

Het is mogelijk om deze schoonheidsbehandeling uit te breiden met bijvoorbeeld harsen van de bovenlip, verven van jouw wimpers of wenkbrauwen, of epileren/harsen van de wenkbrauwen. Graag horen wij dit graag wanneer je de schoonheidsbehandeling reserveert zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.