907a5615eb8e5e0d82bd7a82b013d9dc

Schoonheidsbehandeling Intense

Wij zijn opgeleid om jouw huid te verzorgen maar ook om eventuele problemen te herkennen en hierbij het juiste verzorgingsadvies te geven. Wij gunnen jouw huid precies datgene wat jouw huid nodig heeft. Uiteraard stemmen wij alles op jouw persoonlijke huidbehoefte. Alle producten die wij tijdens de Schoonheidsbehandeling Intense gebruiken zijn uit de Babor Skinovage lijn.

WAT DOEN WIJ TIJDENS DE SCHOONHEIDSBEHANDELING INTENSE?

In deze behandeling wordt jouw huid echt verwend. Allereerst beginnen wij met reinigen en scrubben. Vervolgens zullen wij  wenkbrauwen epileren, een doorbloedingsmasker aanbrengen en onzuiverheden verwijderen. Vervolgens verwennen wij de huid met een extra verzorgend masker en eindigen wij de behandeling met een heerlijke Effective Touch Massage. Als finishing touch brengen wij een dagverzorging aan passend bij jouw huid.

HOE LANG DUURT DE SCHOONHEIDSBEHANDELING INTENSE?

Deze schoonheidsbehandeling duurt 90 minuten.

KAN IK DEZE SCHOONHEIDSBEHANDELING OOK UITBREIDEN?

Het is mogelijk om deze schoonheidsbehandeling uit te breiden met bijvoorbeeld harsen van de bovenlip of verven van jouw wimpers of wenkbrauwen. Graag horen wij dit graag wanneer je de schoonheidsbehandeling reserveert zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.

STEL UW VRAAG

    MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

    Neem gerust contact met ons op voor meer informatie