Hoe werkt onze behandeling met de Quanis Dermafiller?

Nadat wij uw huid goed hebben gereinigd brengen wij de gelpads aan op de gewenste plek, bijvoorbeeld onder uw ogen. De gelpads bestaat uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur, deze plaatsen wij gedurende 20-25 minuten op uw huid. Als wij de gelpad aanbrengen voelt u dit licht prikkelen.

Welk resultaat kunnen wij bereiken?

Een stralende huid doordat de hyaluronzuur ervoor zorgt dat de vochtbalans van de huid herstelt en fijne rimpels worden opgevuld. U ziet direct na onze behandeling al verschil.
De behandeling geeft bij 1 keer aanbrengen bij 20-30% van de vrouwen een zichtbaar resultaat. Bij 2 keer aanbrengen gaat dit omhoog naar ± 50-60% van de vrouwen en bij 4 keer aanbrengen naar ± 80-100% van de vrouwen.

Wat zijn de voordelen?

Het is nagenoeg pijnloos, u voelt hooguit enkele lichte prikkels wanneer wij de Quanis Dermafiller geldpad hebben aangebracht. Het is ook mogelijk om de dermafiller voor thuis aan te schaffen, hiermee kunt u dus uw behandeling voortzetten voor een nog beter resultaat.

Heeft de behandeling ook nadelen?

In principe niet, het komt weleens voor dat de huid iets rood is na de behandeling maar dit trekt relatief snel weg.

Hoelang duurt een behandeling?

Meestal gebruiken wij de Dermafiller tijdens een heerlijke schoonheidsbehandeling of microdermabrasie behandeling maar het is ook zeker mogelijk om alleen een behandeling bij ons te reserveren waarbij u alleen de Quanis Dermafiller krijgt. U kunt dan rekening houden met een behandeling van een half uur.

Waar kunnen wij de Quanis Dermafiller plaatsen in uw gezicht?

Onder de ogen waarbij de kraaienpootjes, droogtelijnen, dunne huid en donkere kringen zullen verminderen.
Maar het is ook mogelijk om de Quanis Dermafiller te plaatsen in de mondhoeken.