powerslim

PowerSlim

Wil je weer lekker in je vel zitten…

…en genieten van kleine dingen? Zonder dat je maar oeverloos bezig bent met wat je wel en niet mag eten? Eten is zo lekker maar vaak tevens onze valkuil. Hoe kunnen wij je coachen naar een gezond eetpatroon, maar belangrijker een blijvend gezonde levensstijl? Wij werken al 5 jaar met Power Slim, dit is een koolhydraat-arme en eiwitrijke manier van eten. In plaats van dat je minder gaat eten, zorgt deze methode ervoor dat je juist méér bouwstoffen eet. Terwijl de brandstoffen in je voeding juist worden beperkt. Dit zet je lichaam aan tot het verbranden van je reservebrandstof: je lichaamsvet! De extra bouwstoffen onderhouden je spieren en dit bevordert je stofwisseling, waardoor je niet ineens weer kilo’s aankomt als je het programma afrondt. Doordat je spiermassa intact blijft krijg je ook een mooier silhouet.

Power Slim is medisch onderbouwd, het is een veilige methode om snel en verantwoord af te vallen. Het is geschikt voor iedereen: of je nu 5 kg of 50 kg af wilt vallen. Meer weten over afvallen met PowerSlim? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende intake, zien je graag!

Hoe werkt het PowerSlim programma?

Het PowerSlim programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5 a 6 eetmomenten per dag waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en s ’avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten (ook in de strikte fase). In deze eerste fase bereik je je streefgewicht en leer je van ons hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om op gewicht te blijven. Wij blijven je begeleiden als je op jouw gewicht bent om terugval te voorkomen.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die jouw lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen.

Wat mag ik eten met het PowerSlim programma?

Zoals al eerder genoemd is het programma opgebouwd uit 3 fasen met ieder 5 a 6 eetmomenten per dag. Dit is dus afvallen zonder honger! Overdag kies je uit maar liefst 140 PowerSlim producten variërend van muesli, koekjes, (chocolade)repen tot pasta en crackers. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe producten dus het assortiment wordt alleen maar groter. Deze producten bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, maar heel weinig koolhydraten. Het lichaam gaat daarom vetreserves verbranden om aan energie te komen. En dat is wat je wil! Bij de lunch en de avondmaaltijd mag je bovendien groente en vlees of vis toevoegen.

Wat is het resultaat met PowerSlim?

Je levensstijl blijvend veranderen klinkt misschien als een hele opgaaf, maar met de tools die PowerSlim je aanreikt leer je snel om in zo weinig mogelijk tijd, op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om gezond, slank en fit te blijven.

• 5 á 6 eetmomenten per dag
• Veel variatie
• In de avond mee-eten met de rest van het gezin
• Begeleid afvallen met ons als PowerSlim coach

Moet ik sporten bij het PowerSlim programma?

Het is niet verplicht maar zoals iedereen weet speelt lichaamsbeweging een belangrijke rol in een gezonde levensstijl. Heb je last van ernstig overgewicht en heb je nog een flink aantal kilo’s te gaan? Doe dan minimaal 30 minuten per dag aan beweging, met matige intensiteit. Bewegen met matige intensiteit, zoals wandelen of fietsen, betekent dat je hart sneller gaat kloppen zonder dat je buiten adem raakt.
Ben je op weg om de laatste paar kilo’s kwijt te raken, geef het afvalproces dan een boost door naast de dagelijkse 30 minuten minimaal 2 keer per week aan conditietraining te doen. De bedoeling is dat je hierbij gaat zweten en buiten adem raakt.

Hoe coachen wij jou naar een gezond gewicht?

Tijdens de intake bespreken we samen jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand. Op basis hiervan, en jouw startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geef ik je een passend advies. En dan kunnen we van start! Daarna kom je wekelijks bij mij voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten.

Afslanken met PowerSlim betekent niet minder eten maar anders eten. Dus lekker eten en toch gemiddeld 1 ½ kilo per week aan gewicht verliezen. Al vanaf de eerste week ziet u resultaat. Gedurende het eerste jaar blijven wij uw coach zijn en blijven u motiveren en enthousiasmeren.

Omdat wij daarnaast ook gek zijn op natuurvoeding zullen wij in de tijd na jouw gewichtsverlies, je overladen met tips en trucs hoe je het beste voor jezelf kunt blijven zorgen en kan blijven genieten van lekker eten. Wij vinden het fijn je meer inzicht te geven in de wereld van voeding en wat voor effect dit heeft op jouw lichaam.

PowerSlim in het kort:

• Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week gewichtsverlies)
• Makkelijk vol te houden
• Wetenschappelijk onderbouwd
• Instandhouding spiermassa en behoud van stofwisseling
• Wekelijks persoonlijke coaching gedurende het eerste jaar
• Geen jo jo effect, dmv van coaching en een uitgebalanceerd voedingspatroon
• Geen honger, door een stabiele bloedsuiker voorkom je trek en snaaien
• 5 a 6 eetmomenten per dag
• Veel variatie
• s’avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin
• Blijvend je gewicht verliezen door de persoonlijke coaching

Lekkere recepten

De diëtisten van Powerslim hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter. Op onze eigen Facebookpagina delen wij regelmatig heerlijke recepten of neem een kijkje op de receptenpagina van PowerSlim. Hier kun je nog meer informatie lezen over deze koolhydraatarme lifestyle.

Tarieven PowerSlim

Natuurlijk wil je weten wat jouw investering is voor het beste resultaat. Dit is voor iedereen anders, het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt raken, het aantal producten dat je per dag nodig het en welke producten je kiest. Gemiddeld besteed je € 13,50 per dag aan PowerSlim producten.

Vanaf fase 1b ga je minderen met het aantal producten hierdoor zullen de kosten per dag ook minder worden.

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie