pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan meestal op onbeschermde plekken die veel aan de zon zijn blootgesteld: voorhoofd, wangen, bovenlip, schouders, decolleté en handen. Hier vormt zich een overschot aan melanine dat tot de donkere verkleuringen leidt. Het is niet waar dat oudere mensen alleen maar pigmentvlekken krijgen, het komt ook bij jongeren voor. Pigmentvlekken zijn hardnekkig en vaak niet te behandelen met een creme die belooft pigmentvlekken te verwijderen. Onze laser biedt dan uitkomst.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Pigmentvlekken ontstaan meestal op onbeschermde plekken die vooral aan de zon zijn blootgesteld: voorhoofd, wangen, bovenlip, schouders, decolleté en handen. Hier vormt zich een overschot aan melanine dat tot de donkere verkleuringen leidt. Het is niet waar dat oudere mensen alleen maar pigmentvlekken krijgen, het komt ook bij jongeren voor. Pigmentvlekken zijn hardnekkig en vaak niet te behandelen met een creme die belooft pigmentvlekken te verwijderen.

Hoe verwijderen wij pigmentvlekken?

Er zijn twee manieren om pigmentvlekken te verwijderen. Of wij gebruiken onze Discovery PicoPlus laser of wij gebruiken de Babor Tech Spot Reducer. Wij adviseren welk apparaat het beste is als wij de pigmentvlek(ken) hebben gezien. Het ligt er geheel aan of deze bijvoorbeeld meer op de huid ligt, de plek en de hoeveelheid pigmentvlekken.

Hoe werkt onze laserbehandeling?

Met de Discovery PicoPlus laser verwijderen wij pigmentvlekken snel, effectief en veilig. De Discovery PicoPlus laser is er specifiek gericht op om het overtollige pigment in de huid te verwijderen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Het is lastig van te voren te beoordelen hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn. Er zijn minimaal 2 behandelingen nodig om de pigmentvlekken te doen verminderen of geheel te verwijderen.

Wat is het resultaat na de laserbehandeling?

Je ziet direct iets na de behandeling maar de huid heeft 6 weken nodig om te herstellen en om de pigmentvlekken te verwijderen. De behandeling moet zeker herhaald worden voor het optimale resultaat.

Hoe ziet mijn huid eruit na de laserbehandeling?

De pigmentvlekken zullen na de behandeling donkerder zijn dan voorheen,
schrik hier niet van. Vervolgens zullen de pigmentvlekken in de loop van de weken na de behandeling lichter worden en uiteindelijk verdwijnen.

Hoe werkt een behandeling met de Babor Tech Spot Reducer?

Hierbij bevriezen wij de pigmentvlekken tot op de millimeter nauwkeurig. Het oppervlakkige, ongewenste pigment maakt zich los van de celverbinding, droogt in en valt na 10 tot 14 dagen af. Weefsel dat niet behandeld dient te worden, wordt niet beschadigd. Al na minder dan vier weken ziet de huid er gelijkmatiger en mooier uit! Met een behandelingsduur van slechts enkele seconden per spot is deze behandeling kort en efficiënt. De behandeling pigmentvlekken verwijderen kunnen wij ook goed combineren met een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Wat kun je verwachten na onze behandeling met Babor Tech Spot Reducer?

De te behandelen pigmentvlekken worden binnen enkele seconden zonder direct huidcontact makkelijk, snel en vrijwel pijnloos bevroren. Na onze behandeling pigmentvlekken verwijderen ontstaan er een klein korstje, dit korstje valt vanzelf van uw huid. Wij adviseren u om een aantal dagen niet uitgebreid in de bad te gaan, naar de sauna of zwembad te gaan omdat deze activiteiten het loslaten van het korstje kunnen versnellen omdat dit littekenvorming kan veroorzaken. Belangrijk is dat u overdag een zinbescherming aanbrengt met SPF 50 op de behandelde plekken.

Kunnen wij alle pigmentvlekken verwijderen?

Alle door de zon ontstane pigmentvlekken kunnen wij in principe verwijderen omdat wij twee verschillende methodes kunnen aanbieden om pigmentvlekken te verwijderen.

Is de behandeling pijnlijk?

Onze behandeling is zeker niet pijnlijk maar kan gevoelig zijn. Dat ligt aan de gevoeligheid van de huid maar ook aan de plek waar de pigmentvlekken zitten. Wij nemen ook de tijd tijdens de behandeling.

Hoeveel kost de behandeling om mijn pigmentvlekken te verwijderen?

Wanneer wij de pigmentvlekken met de Discovery PicoPlus laser verwijderen dan kost een behandeling van 10 minuten € 95,-.  Voor een behandeling van 20 minuten zijn de kosten € 150,- en voor een behandeling van 30 minuten € 195,-. Gemiddeld hebben wij 15 seconden nodig om een ouderdomsvlek te verwijderen dus de meeste klanten zullen aan een behandeling van 10 minuten voldoende hebben. Deze behandeling gaat bij ons op tijd.

Wanneer wij de Babor Tech Spot Reducer gebruiken gelden hiervoor andere prijzen maar de behandeling is ook geheel anders daar de pigmentvlekken als het ware worden bevroren.

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie