PMU

Permanente make-up

Permanente make-up wordt gebruikt als vervanging van vele soorten tijdelijke make-up, denk hierbij ook aan een schoonheidsspot boven de lip of een strakke dubbele eye liner met een highlighter wat eruit vloeit of gewoon mooie wenkbrauwen en gekleurde lippen.
Het is de ideale manier om er op elk tijdstip van de dag, stralend en verzorgd uit te zien. Dat is natuurlijk waar elke vrouw naar streeft. Van jong tot oud, PMU is voor iedereen die​ van beauty houd. Dit allen kan met een natuurlijke subtiele look of juist een opgemaakt look. Denk er aan, geen slechte make up dagen meer, bespaar tijd s’ochtends voor de spiegel en geen make up meer aanbrengen. ​Dat is PMU!  ​​

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu met passie ontwikkelen. Als het gaat om beauty aanbrengen en uitleggen, ben u bij mij in goede en veilige handen.​

​De apparatuur en verdere benodigdheden die wordt gebruikt worden, voldoen aan de gezondheids- en veiligheidseisen.  Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. ​Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD.

PMU WENKBRAUWEN

Heeft u lichte wenkbrauwen of weinig haar? Bent u het zat om elke dag uw wenkbrauwen te bewerken. Permanente make-up is de ultieme manier om er elke dag perfect uit te zien en er weinig voor te hoeven doen. Mooi wakker worden en mooi gaan slapen, dit is waar elke vrouw naar streeft. Ideaal tijdens uw vakantie of in de sportschool en sauna. Excellentie in alles en een goed humeur over uw uitstraling. Geschikt voor elke vrouw en geeft u een zelfverzekerd gevoel. Dit word gedaan met meerdere technieken, haartjes tussen uw eigen haartjes of een poederachtige effect voor de natural liefhebbers. Volle, sprekende wenkbrauwen. Een natuurlijke look of een perfect opgemaakte look, samen bepalen wij de kleur en het model wat bij uw gezichtsprofiel en huidkleur past.

Wenkbrauwen verven is ook snelle optie voor de verf liefhebbers. Geschikt voor elke leeftijd. Blijft maximaal 3 weken zitten. Dit kan een natuurlijke of mooie opgemaakte look creëren.. Afhankelijk van hoe u het wilt hebben.

PMU EYE-LINER

Eye-liner geeft u een frisse opgewekte look. Dit kan boven en onder geplaatst worden. Een strak dun/dik lijntje of in de vorm van een wing. Dubbele eye-liner is een nieuwe techniek voor de oogschaduw liefhebbers, denk hierbij aan een eye-liner met daaruit een vloeiende high lighter of low lighter. Dit zorgt ervoor dat de kleur van uw ogen geaccentueerd worden (ook mogelijk met enkel eye liner door middel van een kleur mengeling). De kleuren worden bepaald aan de hand van uw make-up wens en uitstraling.

PMU LIPPEN

U zult merken dat de kleur van uw lippen vervaagt naar mate u ouder word of door roken en andere huid factoren o.a. collageen afbraak. Dit is ook ideaal voor de dames die niet van lipstick houden. De kleuren kunnen variëren van natuurlijk ( n tintje donkerder dan uw huidskleur) tot aan uw favoriete lipstick kleur. Niet meer hoeven bij werken en altijd verzorgde lippen hebben, hoe fijn is dat. Lipliner en de lip shader accentueren je lippen in het gezicht, het oogt volume en verzorging. Bij full lips worden de lippen geheel ingekleurd, een lipgloss is voldoende om de look af te maken. Ben jij het ook zo zat om altijd maar je lipstick bij te werken?. Dan is PMU lips ideaal voor u!

CONTRA INDICATIES:

 • Jonger dan 18 jaar
 • Diabetes patient
 • Hoge bloeddruk of een hartaandoening
 • Slikken van bloedverdunners
 • Bloedaandoening
 • Chemotherapie (min. 6 maanden na de behandeling)
 • Zwanger of borstvoeding gevend
 • Glaucoma hebben
 • In gebruik van: cortisone, steroïden, accutsne, retin-A, renova
 • Huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, blaren
 • Koorstlip

Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het ongeveer 6 weken tot de behandelde huid genezen is. Je mag met een permanente make-up wel douchen.

Behandel de PMU als volgt:

 • was de permanente make-up twee keer per dag met een milde ongeparfumeerde zeep;
 • dep de permanente make-up na het wassen met een schone handdoek droog;
 • smeer de behandelde huid in met een zalf die je van de behandelaar hebt gekregen.

Zorg dat je tijdens het genezingsproces:

 • de behandelde huid zo min mogelijk aanraakt (was eerst je handen voordat je de huid verzorgt);
 • niet krabt aan de behandelde huid;
 • de PMU niet bedekt met strakke of bevuilde kleding;
 • de behandelde huid niet afdekt met pleisters of verband;
 • (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt;
 • de behandelde huid niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank.

De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonnebrand.

Let op; neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

BENIEUWD NAAR ONZE PRIJZEN?

PRIJZEN PMU

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie