WhatsApp Image 2021-02-12 at 17.53.21

Ontharen

Er zijn verschillende manieren om te ontharen. De meest bekende vormen van ontharen zijn scheren, waxen, elektrisch epileren en IPL. Bij ons kunnen jullie je laten waxen en permanente ontharing via IPL, wij behandelen zowel mannen als vrouwen.

Ontharen –  Ongewenste haargroei

Ongeveer 10% van de Nederlanders heeft last van ongewenste haargroei of overbeharing. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om haren permanent te verwijderen zoals met onze IPL behandeling. Maar ook waxen en/of harsen kan bij ons.

Wat is waxen?

Bij waxen wordt een laagje was op de huid aangebracht dat vervolgens hard wordt. De haren liggen dan ingebed in de harslaag. Bij het verwijderen van de waslaag worden de haren met wortel en al uitgetrokken.

Het voordeel van harsen is dat haren enige tijd wegblijven en dat de nieuwe haartjes die terug komen een zacht puntje hebben, je voelt dus geen harde stoppels. Het nadeel van harsen is dat sommige mensen het wel als pijnlijk ervaren. Pijn is alleen per persoon verschillend.

Wat is ontharen met IPL?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door de haarzakjes te belichten wordt het pigment in de haarzakjes sterk verhit. Door de verhitting raakt het haarzakje zodanig beschadigd dat er geen haar meer in gevormd kan worden.

Voor het optimale resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig omdat niet alle haren tegelijk groeien. Per sessie pakt de IPL flits dus eigenlijk andere haren.

Wij hebben het nieuwste IPL apparaat in onze salon die koelt tijdens de behandeling waardoor het als relatief pijnloos wordt ervaren. Dit IPL apparaat is 3x zo snel en 3x zo krachtig als zijn voorganger.

STEL UW VRAAG

    MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

    Neem gerust contact met ons op voor meer informatie