519eee1cbc1fa54b8b4f7a71ad521422

MERKEN

Wij werken met gerenommeerde merken en al deze merken hebben 1 ding gemeen: kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

BABOR

Familiebedrijf BABOR is pionier in de professionele huidverzorging. Vanuit het hoofdkantoor in Duitsland worden innovatieve precisieformules, producten en oplossingen bedacht. De BABOR gedachte is elk mens nog mooier te maken en het zelfvertrouwen te versterken.

We zijn ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen. Daarom willen we je graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar extra bieden.

Deze overtuiging heeft ervoor gezorgd dat BABOR de nr. 1 van de professionele cosmetica in Europa is.

MELINE

De expertise van Fernando Bouffard PhD, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie gecombineerd met een geweldig team van klinisch opgeleide professionals heeft gezorgd voor het ontstaan van MELINE. MELINE komt oorsprongkelijk uit Spanje.

MELINE is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. In tegenstelling tot andere behandelmethodes, werkt MELINE op celniveau en gaat het naar de wortels van de pathologie. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, helpt MELINE naast het verminderen van hyperpigmentatie, de terugkeer effectief te voorkomen.

PCA SKIN

PCA skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden. PCA skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor.

PCA skin is sinds de start als bedrijf actief in de gezondheidszorg, met als doel een gezonde huid te ondersteunen en huidaandoeningen als een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid te behandelen want een gezonde huid is een mooie huid. Om dit te bereiken hebben we ons erop toegelegd om wetenschappelijke technologisch hoogstaande innovaties in huidverbeteringsproducten te brengen. Kortom PCA skin combineert gezondheid, beauty en de wetenschap om iedere unieke formule te ontwikkelen zodat er een oplossing komt voor uw huidprobleem.

2B BIO BEAUTY

Dankzij hun hoogtechnologische, tien geformuleerde actieve bestanddelen beantwoorden de 2B Bio Beauty producten “natuurlijk” aan de verwachtingen van de moderne mannen en vrouwen, welke ook hun leeftijd, hun huidtype en hun milieu. Een uiterst doeltreffend verzorgingsprogramma en verbluffende, door onze ervaring gewaarborgde resultaten.

2B Bio Peeling is een product dat wordt gebruikt bij manuele microdermabrasie (zonder  apparaat). Bij deze methode wordt het huidoppervlak gepeeld om de dode cellen (de corneocyten of hoorncellen, die de hoornlaag van de huid vormen) te verwijderen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie