c145997a512bc163e3591745849e496a

Laserbehandelingen

De Quanta System Discovery PICO Plus laser is de meest krachtige dual golflengte picoseconde medische laser in de wereld. Babor Institute Kralingen behoort tot de 1e instituten wereldwijd die over deze revolutionaire lasertechnologie beschikt. De Discovery PICO Plus heeft 3 golflengtes: 1064nm, 532nm en 694nm voor diverse kleuren tatoeages te verwijderen. Naast het verwijderen van de tatoeages kan de laser ook voor andere indicaties worden ingezet zoals: huidverjonging, acne littekens, pigmentatie en huid verstrakking.

Dus heb je spijt van je tatoeage? Wil je van je acne littekens af? Wil je je pigmentvlekken op gezicht en/of handen weg hebben? Of wil je weer die jeugdige uitstraling? Af van je fijne lijntjes en vale teint? Dan kunnen wij je helpen met onze Dicovery PicoSure laser. Met deze krachtige laser behalen we verbluffende resultaten. We verwelkomen je graag voor een intake om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Spijt van je tatoeage?

Onderzoek heeft aangetoond dat bijna een derde van alle mensen met een tatoeage spijt hebben dat zij een tatoeage ooit hebben laten zetten. Met de Discovery Pico Plus laser kunnen wij alle kleuren tatoeages verwijderen. De Discovery Pico Plus maakt gebruik van de nieuwste technologie om inkten en pigmentvlekken te verwijderen, namelijk het leveren van ultrakorte picoseconde energie pulsen in de huid. Deze pulsen zorgen voor een fotomechanische effect, of PressureWave ™. Dit resulteert in een gavere huid met minder behandelingen en aantasting van de omliggende huid.

Of wanneer je een nieuwe tatoeage wilt over de bestaande (zogenoemde cover) dan kunnen wij jouw tatoeage veilig en effectief verwijderen. Niet geheel pijnloos maar zeker wel effectief met een mooi resultaat zonder tatoeage. Ook kun je bij ons terecht voor het verwijderen van permanente make-up.

Huidverjonging met laserbehandelingen

Door het natuurlijke huidverouderingsproces verslapt onze huid naarmate wij ouder worden. Hierdoor ontstaan onder andere rimpels en fijne lijntjes. Wij kunnen ervoor zorgen met onze laserbehandeling dat jouw huid er weer jonger uitziet. Met behulp van onze fractionale laser zorgen wij ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes verminderen en dat de huid weer strakker wordt.

Pigmentvlekken verwijderen

Huidverkleuringen en pigmentvlekken behoren met onze behandeling tot de verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat de huid weer gaat stralen met een gelijkmatige teint. Deze behandeling is dus niet alleen geschikt voor pigmentvlekken verwijderen maar ook voor andere huidverkleuringen zoals een zwangerschapsmasker wanneer deze niet automatisch verdwijnt na een zwangerschap.

Intakegesprek

Wij informeren je graag tijdens een geheel vrijblijvend en gratis gesprek. Hierin vertellen wij alles wat moet je weten over de behandeling, eventuele nazorg en kun je hierin al jouw vragen stellen.

Uiteraard mag dit ook per e-mail, whatsapp of telefoon. Neem contact met ons op en wij bellen terug om een afspraak te maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie