IV Infusions

IV Vitamin Infusions

 Een Vitamine infuus is dé manier om het lichaam op een snelle manier een ware boost te geven. Deze grote hit uit de Verenigde Staten kun je nu ook reserveren bij ons in de salon. De gerenommeerde Dr. Babak Mahdavian Delavary voert deze behandeling uit in ons instituut.

De IV Infusions zijn samengesteld om het beste uit jezelf te laten halen. Zo zijn er verschillende infusen voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verbeterde concentratie, meer energie, het tegengaan van een kater en het herstellen van de vochtbalans en zelfs het tegengaan van veroudering. Nieuwsgierig? Ontdek hieronder hoe het werkt.

Hoe werken IV Infusions?

De IV Infusions behandelingen duren ongeveer 30-45 minuten. Een snelle boost dus! De resultaten zijn grotendeels al direct merkbaar of volgen binnen enkele uren na de behandeling en houden enkele dagen aan.

100% opname

Doordat de werkstoffen via een infuus worden toegediend, is er een 100% opname door het lichaam. Dit in tegenstelling tot traditionele supplementen en vitaminedrankjes, waarbij de vitaminen en mineralen voor een deel worden afgebroken in het spijsverteringskanaal. Hierdoor hebben deze dan ook een veel lagere opname.

ImpressIVe

Het vitamine infuus IMPRESSIVE herstelt het lichaam met mineralen, verschillende antioxidanten, elektrolyten en vocht, om je lichaam weer in evenwicht te brengen.

Herstelt de vochtbalans
Vult essentiële mineralen en vitaminen aan
Geeft het immuunsysteem een boost
Geeft het lichaam langdurig energie
Ontgift het lichaam
Reinigt vitale organen

SensitIVe

Voel je je uitgeput? Slaaptekort, te hoge werkdruk, een jetlag, dehydratatie en regelmatig genieten van het nachtleven kunnen leiden tot vermoeidheid en een verminderde concentratie. Het lichaamsherstellend infuus SENSITIVE helpt je herstellen van de zwaarste dagen en nachten. Ook ideaal bij hangovers dus.

Herstelt de vochtbalans
Verbetering van de spierfunctie
Maag/darm-problemen nemen af
Geeft het lichaam langdurig energie

AttractIVe

Echte schoonheid komt van binnen zeggen ze wel eens. Het ATTRACTIVE infuus vertraagt het verouderingsproces en verjongt de huid. In combinatie met maximale hydratatie zat dit infuus je laten stralen!

Verjongt de huid
Goed voor het haar en nagels
Zeer sterke antioxidanten
Verbetert de elektrolyt-balans
Voorkomt en keert de effecten van vrije radicalen

HydratIVe

HYDRATIVE is de ideale infuusbehandeling voor de recreatieve sporter. Tijdens sportieve activiteiten verliest het lichaam vocht en zouten, waardoor het toxines genereert. Het infuus HYDRATIVE helpt je bij het vochtherstel en voorziet u van alle benodigde stoffen, met direct effect en zonder overtollige suikers van energiedrankjes.

Herstelt vochtbalans
Herstelt de zouten
Spoelt melkzuur en toxines weg
Rehydrateert en balanceert de elektrolyten
De spierfunctie wordt ondersteund

ActIVe & ActIVe-Pro

Dit infuus is geschikt voor de serieuze sporter. Naast alle voordelen van het HYDRATIVE infuus, bevat ACTIVE een gebalanceerde combinatie van vitamines en antioxidanten om schade door de vrijgekomen zuurstofradicalen tegen te gaan. Voor de topsporter of de sporter van 30+ kunnen we ook het ACTIVE-PRO infuus aanbevelen.

Herstelt vochtbalans
Herstelt de zouten
Spoelt melkzuur en toxine weg
Rehydrateert en balanceert de elektrolyten.
De spierfunctie wordt ondersteunt.
Bevat master antioxidant Glutathion om oxidatieve schade tegen te gaan

Pro

Extra essentiële aminozuren speciaal voor spierfunctie
Extra vitamines die spieropbouw verbeteren
Extra co-enzymen ter bevordering van de intracellulaire energiehuishouding

CognitIV

Dit infuus is speciaal samengesteld voor ouderen. CognitIV is erop gericht om veroudering tegen te gaan en het functioneren van het geheugen te verbeteren.

Sterke antioxidanten
Speciale nutriënten voor de zenuwcellen van het brein
Specifieke aminozuren die de bloed-hersenbarrière passeren
Speciale vitamines die o.a. breinfunctie ondersteunen
Enkele co-enzymen die celstructuren beschermen

Most ExclusIVe

Het MOST EXCLUSIVE infuus is het meest complete infuus. Het combineert de lichaamsherstellende capaciteiten van SENSITIVE met de reinigende werking van IMPRESSIVE. Ideaal wanneer je dus echt een totale boost kunt gebruiken. Zeg jouw dip, kater of chronische vermoeidheid maar gedag!

Herstelt de vochtbalans
Geeft het immuunsysteem een boost
Geeft het lichaam langdurige energie
Ontgift het lichaam
Verbetering van de spierfunctie
Vermindert maag/darmproblemen
Verjongt de huid en goed voor haar en nagels
Zeer sterke antioxidant
Voorkomt en keert de effecten van vrije radicalen
Verjaagt een kater

Wie verzorgt deze behandelingen?

De behandelingen worden uitgevoerd door Dr. Babak Mahdavian Delavary wanneer hij bij ons aanwezig is in de salon. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

STEL UW VRAAG

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie