BABOR Institute Kralingen

HUIDVERZORGING

HUIDSCAN

Wat is jouw huidtype? Heb jij een droge, gevoelige of juist vette huid? De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van je huidtype met onze huidscan. Als je je huidtype weet dan kun je ook de juiste behandeling en verzorging kiezen zodat je ook echt verbetering gaat zien van je huid.

 

X min

69€

SKINOVAGE - QUICK

Wij zijn altijd druk en hebben weinig tijd. Toch is huidverzorging heel erg belangrijk. Regelmatig een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialiste is voor het behoud van jouw huid. Maar als je nou weinig tijd hebt maar huidverzorging belangrijk vindt, ga dan voor onze quick gezichtsbehandeling. Binnen 30 minuten zorgen wij voor de juiste verzorging van jouw huid.

30 min

€55

SKINOVAGE - CLASSIC

Wij zijn opgeleid om jouw huid te verzorgen maar ook om eventuele problemen te herkennen en hierbij het juiste verzorgingsadvies te geven. Wij gunnen jouw huid precies datgene wat jouw huid nodig heeft. Uiteraard stemmen wij alles op jouw persoonlijke huidbehoefte. Alle producten die wij tijdens de Schoonheidsbehandeling Classic gebruiken zijn uit de Babor Skinovage lijn.

60 min

€90

SKINOVAGE - INTENSE

In deze behandeling wordt jouw huid echt verwend. Allereerst beginnen wij met reinigen en scrubben. Vervolgens zullen wij wenkbrauwen epileren, een doorbloedingsmasker aanbrengen en onzuiverheden verwijderen. Vervolgens verwennen wij de huid met een extra verzorgend masker en eindigen wij de behandeling met een heerlijke Effective Touch Massage. Als finishing touch brengen wij een dagverzorging aan passend bij jouw huid.

90 min

€110