BABOR Institute Kralingen

HUIDSCAN

Wat is jouw huidtype? Heb jij een droge, gevoelige of juist vette huid? De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van je huidtype met onze huidscan. Als je je huidtype weet dan kun je ook de juiste behandeling en verzorging kiezen zodat je ook echt verbetering gaat zien van je huid.

Babor_Treatment_Tess_KV2.tif (2)

WAAROM DOEN WIJ EEN HUIDSCAN?

Om de huid de meest optimale verzorging te geven is het belangrijk voor ons om te weten wat de conditie van jouw huid is. De conditie van jouw huid veranderd continu. Ben je net ziek geweest of heb je veel stress gehad, dit zie je direct terug op de conditie van jouw huid. Voor de optimale verzorging en behandeling voeren wij daarom graag een huidscan uit.

Wij gebruiken hiervoor ons apparaat de Derma Visualiser. Dit is een moderne camera die de huid 80x keer vergroot. De camera zorgt voor de optimale visualisering van huidproblemen en huidverschijnselen.

 

Als wij de Derma Visualiser gebruiken zijn wij of jouw huid juist droog of heel vet is? Of er schade is aan de huid? Of je op dit moment de juiste producten gebruikt? Maar ook de activiteit van de talgklieren, de huidvochtigheid en eventuele pigmentvlekken. Kortom voor ons een ideale werkmethode om jouw huid optimaal te beoordelen hierop de juiste behandeling te kunnen toepassen.

Nee, dat hoeft niet. Wanneer je nieuw bent in ons instituut doen wij graag de eerste keer tijdens de behandeling een huidscan. Bij vervolg behandelingen zijn wij kundig genoeg om met het blote oog te beoordelen waar de huid op dat moment behoefte aan heeft.

Normaal gesproken kost een huidscan € 69,-, maar we hebben regelmatig aanbiedingen.