Hot Stone Massage

Hot stone massage

Een hot stone massage is een lichaamsmassage met warme stenen. De hitte van de stenen dringen diep door in de spieren. Deze massage zorgt voor zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Hot stone massage?

We starten met een volledige massage van het lichaam waarbij wij starten met onze handen en vervolgens warme stenen op het lichaam leggen. De combinatie van de warmte en de beweging werkt dieper in op het spierweefsel. De hitte van de stenen dringt diep door in de spieren. Dit verlicht spanningen in je lichaam en geeft je na de massage weer energie. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen.

Wat is het effect van een hot stone massage?

Deze massage is ideaal bij spierpijn omdat het zorgt voor het sneller herstellen van het lichaam. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop, voert het afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Is het voor iedereen geschikt?

Een hot stone massage stimuleert het herstellen van het lichaam. Ben je vermoeid, heb je stress, last van spier- en gewrichtspijn? Dan is dit zeker geschikt.

STEL UW VRAAG

    MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK!

    Neem gerust contact met ons op voor meer informatie