Babor Institute Kralingen

Het lichaam is een afspiegeling van alles wat u in uw leven heeft meegemaakt. Bijvoorbeeld, u heeft wallen gekregen van te weinig slaap, u heeft een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon, uw huid is dof geworden door slechte verzorging. Bij ons kunt u weer worden wie u graag wilt zijn. Zo passen wij uw eetpatroon aan, laten wij uw huid weer stralen en kunnen wij uw lichaam ‘re-shapen’ door vetbevriezing. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Mensen blij maken, daar worden wij weer blij van! Tot snel, liefs Marina en Stella!

Vooraf genieten

In afwachting van uw behandeling kunt u genieten van diverse soorten kruidenthee, een cappuccino  of een heerlijke espresso. Wij maken het graag voor u.

Duo-behandeling

Naast onze luxe 1 persoons behandelruimtes beschikken wij over een sfeervolle behandelruimte voor een duo-behandeling. Hier kunt u heerlijk samen genieten van uw ontspannende behandeling.

Schoonheid is persoonlijk

Na een professionele huidanalyse stemmen wij de Babor precisieformule geheel op u af. Dat maakt uw huidverzorging tot een exclusief genot met een zichtbaar effect.

Afspraak maken

Voor een afspraak kunt u ons bellen, mailen of zelf een afspraak inboeken.
Wij zien u graag binnenkort in ons Babor Institute!

GEZICHT

De intelligente premium systeemverzorging SKINOVAGE PX geeft de huid precies datgene wat ze voor de perfecte verzorging van haar individuele behoeften nodig heeft.

De zeer werkzame werkstofformules zijn perfect afgestemd op de verschillende huidbehoeften; ze herstellen natuurlijke tekorten van de huid en reactiveren huideigen mechanismen opnieuw.

Het SKINOVAGE PX verzorgingssysteem voorkomt op effectieve wijze de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en garandeert zo een jeugdig frisse uitstraling en een duurzaam geoptimaliseerd, gelijkmatig huidbeeld

Meer informatie

Make it happen. Shock everyone.

LICHAAM

BABOR SPA – een belevenis die boven een moment van verwennen uitstijgt In de huidige, jachtige tijd zijn time-outs en rustpunten zeldzaam. We verlangen naar exclusieve verwenmomenten waarin we helemaal „onszelf “ kunnen zijn. Tegelijkertijd willen we echter alles doen om ons lichaam fit en vitaal te houden, ons silhouet in vorm te brengen en de huid jeugdig glad en strak te houden. Rekening houdend met deze wensen werd met BABOR SPA een verzorgingslijn gecreëerd die zowel de eis naar werking, naar figuurvorming, een jeugdig gladde huid en het verlangen naar intensieve verwenmomenten vervult.

De luxueuze, verzorgende lichaamsserie BABOR SPA verenigt buitengewone, weldadige geuren met weergaloos strelende texturen en exclusieve werkstoffen uit plantaardige stamcel-extracten.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Gezicht / Lichaamsverzoring

  • GEZICHTSBEHANDELING ENERGY RELEASE
  • LICHAAMSVERZORGING

Verzorging voor de man

BABOR MEN

Push uw performance met de professionele verzorging BABOR MEN voor de veeleisende mannenhuid. De man van vandaag verlangt van zichzelf voortdurend een maximum aan prestaties – zo ook van zijn verzorging. BABOR MEN biedt doelgerichte oplossingen voor een vitale, sterke mannenhuid met meer weerstand. Het krachtige, effectieve serie werkstoffen-complex Taurec regenereert en kalmeert en zorgt voor meer vitaliteit en energie. De huid ziet er gladder en perfect verzorgd uit. Deze ziet er beschermd uit en reageert minder gevoelig op milieu-invloeden en stress.

Meer informatie

Klantenrecensies

Ik kom al jaren bij Babor Beauty Spa Kralingen. Zowel de producten als de vakkundige behandelingen zijn echt een aanrader! Je voelt je weer helemaal als nieuw!!- Nicole Drummen
Zeer professionele zaak waar met veel passie en deskundigheid wordt gewerkt. Prettige ontspannen sfeer. Ik kom er al jaren en een bezoekje aan Marina is echt verwennerij.- Maaike Logtenberg
Het personeel is vriendelijk en professioneel. Het advies over de producten zijn duidelijk. De behandelingen zijn heerlijk en worden deskundig uitgevoerd.- Anneke van Wurmond
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie