Vet bevriezen

Een cryolipolyse behandeling oftewel vet bevriezen is een behandeling waarbij plaatselijk vet wordt bevroren, dat op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Het is geen operatie. Wij gebruiken geen naalden. U heeft geen herstelperiode. Na een behandeling vet bevriezen kunt u direct alles weer doen.

Hoe werkt cryolipolyse?

Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk vetverwijderingsproces in gang gezet. Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk dunner. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van het vet. Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Blijf na de behandeling voldoende water drinken zodat het vet ook echt op een natuurlijke manier kan worden afgevoerd.

Het resultaat na een behandeling vet bevriezen?

Gemiddeld geeft een behandeling een vetreductie van 20% op het behandelde gebied. Tussen de opeenvolgende behandelingen zit een periode van 8 tot 12 weken. Na een periode van 2 tot 4 maanden zijn de resultaten goed zichtbaar.  Meestal zijn onze klanten na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

Wat zijn de voordelen van cryolipolyse?

De behandeling is nagenoeg pijnloos. U kunt hooguit een trekkend gevoel ervaren tijdens de behandeling. U hoeft geen narcose, wij gebruiken geen naalden. Kortom u heeft geen herstelperiode waardoor u direct na onze behandeling vet bevriezen direct alles weer kunt doen.

Heeft een cryolipolyse behandeling nadelen?

Nee er zijn geen echte nadelen te benoemen. Hooguit dat u een blauwe plek krijgt op de behandelde zone. Soms voelt het alleen een beetje beurs aan.

Wat kost een behandeling

Een losse plaatsing kost € 175,-. Wanneer wij 2 plaatsingen tegelijk in 1 behandeling kunnen doen, zijn de kosten € 300,- (bijvoorbeeld billen, benen of armen).

Wil je een specifieke zone laten bevriezen? Zoals het bevriezen van je armen (kipfilets), buik of heupen dan hebben wij hiervoor speciale tarieven.

Buik rondom € 500,- per keer

Reserveer je direct 3 volledige behandelingen dan betaal je € 1.350,-.

Benen rondom € 500,- per keer

Reserveer je direct 3 volledige behandelingen dan betaal je € 1.350,-

Bovenarmen (beide) € 300,- per keer

Reserveer je direct 3 volledige behandelingen dan betaal je € 800,-

Heupen (beide kanten) € 300,- per keer

Reserveer je direct 3 volledige behandelingen dan betaal je € 800,-