BABOR Institute Kralingen

AFSLANKEN

Voor afslanken hebben we twee soorten behandelingen; vetbevriezing (cryolipolise) en Ps. Food & Lifestyle. Met een vetbevriesbehandeling wordt vet verwijdert door het in te vriezen. Per behandeling wordt circa. 20% gereduceerd. 

Ps. Food & Lifestyle is een programma waarbij je samen met een lifestylecoach doelen stelt en hier samen naar streeft. Dit gebeurt o.a. door middel van een voedingsplan op maat, samenstellen van recepten en uiteindelijk een jaar lang nabegeleiding. 

Vetbevriezing

Cryolipolise oftewel vetbevriezing: Wil je ook het succes ervaren van onze vetbevriezingsbehandeling? Met onze cryolipolyse behandeling verwijderen wij vet door jouw vetcellen te bevriezen. Per behandeling reduceren wij ongeveer 20%. Het is geen operatie en na de behandeling kun je direct alles weer ondernemen. Tijdens onze vetbevriesbehandeling wordt je compleet in de watten gelegd en kan je tijdens de behandeling genieten van jouw favoriete Netflix serie en heerlijke cappuccino of verse gember thee.

Ps. Food & Lifestyle

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld. Samen met een lifestylecoach wordt een programma opgesteld, met daarin een voedingsplan op maat met makkelijke producten en recepten en nabegeleiding van een jaar. 

‘‘Be good to your skin, you will wear it everyday for the rest of your life’’