BABOR Institute Kralingen

WELKOM BIJ BABOR INSTITUTE KRALINGEN

Wij zijn een huid- en laserkliniek in Rotterdam Kralingen. Naast behandelingen voor huidverjonging en -verbetering, behandelen we ook verschillende huidklachten als acne (littekens), pigmentvlekken, ongewenste haargroei en het verwijderen van tatoeages.
Tevens hebben wij gespecialiseerde behandelingen voor o.a. couperose, steel- en ouderdomswratten, maar ook voor een klassieke schoonheidsbehandeling kunt u bij ons terecht.
Voor ieder (huidtype) wat wils!

WELKOM BIJ BABOR INSTITUTE KRALINGEN

Wij zijn een huid- en laserkliniek in Rotterdam Kralingen. Naast behandelingen voor huidverjonging en -verbetering, behandelen we ook verschillende huidklachten als acné (littekens), pigmentvlekken, ongewenste haargroei en het verwijderen van tatoeages.
Tevens hebben wij gespecialiseerde behandelingen voor o.a. couperose, steel- en ouderdomswratten.
Voor ieder huidtype, conditie of huidprobleem wat wils!

Welkoms­behandeling

Ben je voor het eerst bij ons en weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Kies dan onze ‘welcome by Babor Institute Kralingen’ behandeling. Deze werkt huidverbeterend en huidverjongend. We starten met een huidanalyse en doen aansluitend de behandeling.

Klantrecensies

Fijne behandeling. Marlies is deskundig en klantgericht.

Klompenhouwer

huidexpert Marlies

Onze zoon is 14 maar zijn huid gaat met sprongen vooruit!!!! Super producten en zeer klantvriendelijk ook voor pubers! Echt top!

Mevrouw Kompier

Acné behandeling

Ik onderga iedere 6 weken een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling bij Danielle. Ze heeft absoluut kennis van zaken en veel ervaring, waardoor ik volledig bij haar kan ontspannen en genieten van een zichtbare gezichtsbehandeling

Marjolein Enterop

Gezichtsverzorging

Super relaxed je voelt je gelijk welkom en ontspannen. Uitleg is uitstekend en vooral de behandeling efficiënt en doeltreffend.

Selma Ergun

Behandeling

Heerlijk behandeling bij Michelle. Wordt goed gekeken naar wat je huid nodig heeft en je wordt heerlijk verwend.

Linda Moesman

Huidverzorging

Heldere uitleg over de stappen tijdens de behandeling. Super aardig en vakkundig geholpen. Absolute aanrader!

Regina

Behandeling